Δήμος Λευκάδας: Επιλύθηκε οριστικά το πρόβλημα του ιδιοκτησιακού επί της οδού 8ης Μεραρχίας. Δείτε το ποσό αποζημίωσης…

Ένα χρόνιο πρόβλημα επιλύθηκε

 

 

Με την καταβολή της αποζημίωσης ποσού 542.118,60€, από τον δήμο μας στους δικαιούχους, βάση δικαστικής απόφασης, επιλύθηκε οριστικά το πρόβλημα του ιδιοκτησιακού επί της οδού 8ης Μεραρχίας και παρόδων οδών στην πόλη μας.

 

Αντιμετωπίστηκε έτσι οριστικά μια κατάσταση δεκαετιών,  που μόνο ανασφάλεια και προβλήματα δημιουργούσε στην πόλη σε σχέση με την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, τη διέλευση κοινόχρηστων δικτύων στην περιοχή, αλλά και την απρόσκοπτη αξιοποίηση δημοτικών υποδομών.

 

Η περίοδος λοιπόν της ομηρείας για τον δήμο, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, τους χρήστες του δρόμου και της πλατείας έκλεισε για πάντα, και μάλιστα με την εξασφάλιση της αποζημίωσης από πλευράς δήμου με χρήματα από το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων του ΥΠΕΣ.

 

Το θέμα αυτό, ήταν για τον δήμο μας πολύ ψηλά στην κατάταξη των εκκρεμοτήτων και για αυτό το λόγο οργανωμένα, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και με διαρκείς παρεμβάσεις στο αρμόδιο υπουργείο καταφέραμε την χρηματοδότηση.

 

Συνεχίζουμε  το έργο μας επιλύοντας σοβαρά ζητήματα και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8910 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*