Καλαμπάκα: Σκότωσε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι

Μοιραστείτε το:

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας μετά τη δολοφονία μίας 52χρονης γυναίκας από τον 60χρονο σύζυγό της. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Ο 60χρονος πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που κοιμόταν και την πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του. Το όπλο έπαθε κάποια εμπλοκή και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Αμέσως μετά πήρε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε σοβαρά.

Η σορός της άτυχης γυναίκας παρελήφθη από ασθενοφόρο και οδηγήθηκε για νεκροψία – νεκροτομή. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, ακινητοποίησαν τον 60χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της δολοφονίας. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Η δολοφονία της 52χρονης είναι μία ακόμη γυναικοκτονία που καταγράφεται το 2020.

Κρήτη: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Παρόμοιο αιματηρό περιστατικό είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη, όταν ένας 60χρονος άνδρας πήρε το όπλο του και πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη 55χρονη σύζυγο του. Στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς το κεφάλι του.

Κάτοικοι στην περιοχή Πασακάκι Χανίων, άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση του άνδρα, που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Την ίδια ώρα στο χειρουργείο εισήχθη η γυναίκα, η οποία έχει δεχθεί μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν βληθεί ζωτικά όργανα και η κατάσταση της είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Το ζευγάρι έχει έναν 16χρονο γιο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Μετά από ημέρες νοσηλείας ο δράστης της υπόθεσης, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει, υπέκυψε στα τραύματα του.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ