Γιώργος Γεωργάκης: Άδικη η κριτική της αντιπολίτευσης στο πρόσωπο μου

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και  της επιτροπής τουριστικής προβολής Λευκάδας Γιώργος Γεωργάκης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6,  με αφορμή την νέα έκδοση του τουριστικού οδηγού  που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες.

Στην τοποθέτηση του κύριος Γεωργάκης υποστήριξε ότι ο κύριος τρόπος προβολής της Λευκάδας,  πλέον είναι τα ψηφιακά μέσα και το ίντερνετ, ωστόσο ο Δήμος  έκρινε ότι ένα σύγχρονο τουριστικό φυλλάδιο το έχει ανάγκη,  γιατί όσα έντυπα υπάρχουν  μέχρι σήμερα κυρίως από την περιφέρεια, έχουν εκδοθεί πριν από 12 χρόνια και μπορεί να είναι πολύ καλά,  ωστόσο χρειαζόταν κάποια επικαιροποίηση.

 Όσον αφορά το αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έχει προβληθεί Λευκάδα κ. Γεωργάκης ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιημένος,  δεν έχουμε κάνει ιδιαιτέρα πράγματα σαν Δήμος, για την τουριστική προβολή του νησιού, ανέφερε,   με τον ίδιο να λέει ότι προσπαθεί να δει τι δυνατότητές έχει ο Δήμος, καθώς αυτές είναι ακόμα έωλες και  ό,τι γίνεται συμβαίνει  με δική του προσωπική πρωτοβουλία,  με τον ίδιο να διευκρινίζει ότι δεν είχε αντίστοιχη εμπειρία με θέματα τουρισμού και ακόμα και σήμερα προσπαθεί να εντοπίσει ποια είναι τα ζητήματα και προβλήματα του τουρισμού ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

“Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος που να γνωρίζει τα θέματα του τουρισμού και να μπορεί να με βοηθήσει”,   με τον ίδιον να υπογραμμίζει  ότι προσπαθεί  μόνος του να τα φέρει εις  πέρας,  σε συνδυασμό και με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. 

Παράλληλα  εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τις νέες αλλαγές που θα γίνουν στο οργανόγραμμα του δήμου, θα βρεθεί ένας υπάλληλος ο οποίος θα μπορέσει να τον βοηθήσει και με τον καινούργιο χρόνια να γίνουν κάποια πράγματα.

Ο κύριος Γεωργάκης αναφέρθηκε και στην κριτική που έγινε στο πρόσωπο του από την αντιπολίτευση όσον αφορά την απολογιστική συνεδρίαση του Δήμου Λευκάδας που προηγήθηκε πριν μερικές εβδομάδες, χαρακτηρίζοντας την  άδικη καθώς  όπως δήλωσε και στο δημοτικό συμβούλιο δεν επιδίωξε ποτέ να είναι ο πρόεδρος του δημάρχου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι  σε πολλές περιπτώσεις στο Δημοτικό συμβούλιο υποχωρεί σε  όλους για να γίνεται μια πιο δημοκρατική συζήτηση, λέγοντας ότι ακόμα  και αυτό δεν ευχαριστεί κάποιους. “Τι να κάνουμε αυτό δεν με ενοχλεί, θα ήθελα όλοι να μου πούνε μπράβο, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο.” κατέληξε.

{youtube}jOhV2LW8zP0{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 69821 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*