Στην ΕΠΟ ο Γιάννης Αλαφούζος για την υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού

Μοιραστείτε το:

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την επιστολή που έστειλε στην Ομοσπονδία ζητώντας να δράσει άμεσα με σκοπό να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα η υπόθεση των «χειραγωγημένων αγώνων» που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, βρέθηκε στο Γουδί και συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε παρέμβαση για την υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, ενώ στη συνεδρίαση δίνουν το παρών και οι Γιώργος Κόσμας (ΠΑΕ ΑΕΚ), Κώστας Καραπαπάς (ΠΑΕ Ολυμπιακός), οι οποίοι αποτελούν και μέλη της Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται πως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, θα υπάρξει και συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με σκοπό να πέσει στο τραπέζι το σοβαρό θέμα του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού που δρα στη χώρα μας και περιλαμβάνει την εμπλοκή 18 ΠΑΕ.

Παναγόπουλος στους 94,6:«Ο πειθαρχικός δικαστής της ΕΠΟ, Χ. Κωτουλόπουλος θάβει υποθέσεις διαφθοράς»

Ο αντιπρόεδρος ΙΔΕΑΔ, Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις εξελίξεις στο θέμα του κυκλώματος στημένων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού.
Παράλληλα, αποκάλυψε την πρόθεσή να καταθέσει καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να αρθούν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα των ΠΑΕ που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ