Μάγκνουσον: «Όνειρο η πρόκριση στο Champions League – Θα μας δώσουν ώθηση οι νέοι παίκτες»

Μοιραστείτε το:

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις της σεζόν, αυτές με την Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και του μονταρίσματός του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς χθες με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ο οποίος αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση μίλησε στο sportfm.gr και τη Μαριάννα Καραδήμα μετά το τέλος της. Ο Ισλανδός άσος έθεσε ως στόχο την πρόκριση της ομάδας και τη συμμέτοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτηρίζοντάς το αυτό ως ένα «όνειρο», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την ποιότητα και τις… ικανότητες της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τους παίκτες που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν δηλώνοντας πεπεισμένος ότι θα βοηθήσουν και θα δώσουν ώθηση στην ομάδα

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Μάγκνουσον στο sportfm.gr και τη Μαριάννα Καραδήμα…

-Για το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά:
«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε να παίζουμε φιλικά. Ξέρουμε ότι η ομάδα μας είναι δυνατή. Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα»

-Για τις σκέψεις και τα συναισθήματα για τη καινούρια χρόνια:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θέλουμε να είμαστε υγιείς πάνω από όλα, να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

-Για τους στόχους της ομάδας και τις νέες προσθήκες:
«Όνειρό μας είναι το Champions League! Αυτό είναι ο βασικός μας στόχος. Η ομάδα μας είναι πολλή δυνατή και μπορούμε να το καταφέρουμε, με δουλειά και προσπάθεια. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες. Οι καινούριοι συμπαίκτες μας είναι επίσης πολύ δυνατοί και πιστεύω ότι θα δώσουν ενέργεια και έξτρα ώθηση στο κλαμπ αυτή τη σεζόν»

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ