Βρέθηκε στον ιππόδρομο της Νάπολης και… ήπιε μπύρα με θαυμαστή του ο Γιόκιτς

Μοιραστείτε το:

Το πόσο ταπεινός και προσιτός είναι εκτός παρκέ, απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Νίκολα Γιόκιτς!

Μέσα από μία ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media, ένας Ιταλός έκανε γνωστό ότι συνάντησε τον φετινό πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς σε έναν ιππόδρομο της Νάπολης!

Ο Σέρβος σέντερ βρέθηκε εκεί για χάρη του νέου του αλόγου, με τον Ιταλό θαυμαστή του να τον αναγνωρίζει και να πλησιάζει για να τον χαιρετήσει. Μέσα από τη δημοσίευσή του μάλιστα, ο Ιταλός θαυμαστής έπλεξε το εγκώμιο του Γιόκιτς για την αντίδρασή του, τονίζοντας ότι όχι απλώς αποκρίθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά συνομίλησε και για αρκετή ώρα μαζί του, με τη συνοδεία μιας δροσερής μπύρας!

Η ανάρτηση του Ιταλού για τη συνάντησή του με τον Γιόκιτς:

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Francesco Credo και σας γράφω από τη Νάπολη.

Χθες το απόγευμα έμαθα ότι ο Νίκολα Γιόκιτς μπορεί να έρθει στον ιππόδρομο Agnano, στην πόλη μου, για να ακολουθήσει το νέο του άλογο που λέγεται Emily Pan. Με αμφιβολία, ανέβηκα στο μοτοποδήλατο μου και έτρεξα να ελέγξω. Αφού έκανα τον γύρο του ιπποδρόμου, στο επίπεδο των στάβλων βλέπω έναν άνθρωπο πολύ μεγαλύτερο από τα άλογα. Κανείς, εκτός από δύο συνοδούς του, δεν ήξερε ποιος ήταν αυτός ο γίγαντας και, ανενόχλητος, τον πλησίασα μόνο εγώ για να τον χαιρετήσω.

Μου χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο όταν φώναξα το όνομά του, ανταλλάξαμε λίγα λόγια, και όταν είδε ότι ετοιμαζόμουν να βγάλω μια μπύρα από το σακίδιο μου, τα μάτια του φωτίστηκαν και τη ζήτησε με χαρά.

Η κανονικότητα, η ειλικρίνεια και η ταπεινοφροσύνη με την οποία με προσέγγισε ένας αθλητής αυτού του διαμετρήματος θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Νομίζω ότι είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας στην παγκόσμια αθλητική σκηνή».

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS:
NBA

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ