Προπαγανδίστρια Πούτιν για την εξέγερση της Wagner: O Πριγκόζιν μπορεί να… «τα έχασε» στο μέτωπο 

Μοιραστείτε το:

Τρελό έβγαλε τον Γεβγκένι Πριγκόζιν η προπαγανδίστρια του Πούτιν Μαργκαρίτα Σιμονιάν δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού RT και του κρατικού σταθμού Rossiya Segodnya.

Η δημοσιογράφος υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η εξέγερση του «αφεντικού» της Wagner μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι… «τα έχασε» μετά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο μέτωπο.

«Για να είμαστε δίκαιοι πέρασε πολύ χρόνο προσωπικά στην ‘’ειδική επιχείρηση’’ όλοι είδαμε τα πλάνα… Δεν είναι η πρώτη του χρονιά στον πόλεμο, γιατί ξέρετε, εμπλεκόταν και σε άλλες επιχειρήσεις πιο πριν» σημείωσε. 

Δεν είναι μυστικό ότι άνθρωποι που επιστρέφουν από εμπόλεμες ζώνες έχουν διαφορετικό «ψυχότυπο». Και το «ψυχολογικό τους καθεστώς» αλλάζει, σχολίασε. 

Η Σιμονιάν σχολίασε ειρωνικά τις δηλώσεις της Ουάσινγκτον ότι ήξερε εδώ και καιρό για τη σύγκρουση Πριγκόζιν – Σεργκέι Σοϊγκού και ότι είχε προειδοποιήσει σχετικά. «Είναι αστείο αυτό, γιατί ήταν δύσκολο να μη γνωρίζεις τη σύγκρουση του Πριγκόζιν με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, καθώς τέτοιες πληροφορίες διαδίδονταν σε πολλές πλατφόρμες πληροφόρησης».

«Αν έχεις smartphone, ήταν δύσκολο να μην το μάθεις, γιατί ο ίδιος ο Πριγκόζιν έγραφε γι’ αυτό» είπε η Σιμονιάν.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ