Παναθηναϊκός: Η πτήση για Αυστρία και ο… οπαδός του Ηρακλή που αποθέωσε τον Γιοβάνοβιτς

Μοιραστείτε το:

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αυστρία, όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα κάνει την προετοιμασία του στο Bad Erlach. To sportfm.gr και ο Διονύσης Δεσύλλας βρίσκεται δίπλα στους «πράσινους» και σας περιγράφει όλα όσα έγιναν στην πτήση.

*Ένας ταξιδιώτης κατά τη διάρκεια της αναμονής πλησίασε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία. Ο Σέρβος κόουτς φυσικά δέχθηκε, με τον ταξιδιώτη να του λέει στην συνέχεια ”δεν θα βρεις ποια ομάδα υποστηρίζω”.

*Τότε ο 61χρονος τεχνικός δεν άργησε να καταλάβει πως υποστήριζε τον Ηρακλή, με τον ταξιδιώτη στην συνέχεια να αρχίζει να αποθεώνει τον Γιοβάνοβιτς, τόσο για τις ικανότητες του στην προπονητική, όσο και για τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Θυμήθηκε κιόλας ένα φοβερό γκολ που είχε σκοράρει ο Σέρβος με λόμπα από μακρινή απόσταση.

*Συνεχίζουμε με τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος επέστρεψε «σπίτι» του μετά από έξι χρόνια. Κατά τη διάρκεια της πτήσης προτίμησε να διαβάσει ένα βιβλίο το οποίο ήταν στα πορτογαλικά και είχε τίτλο ”Οδηγός της επιτυχίας”.

*Ο Μπερνάρ εμφανίστηκε με ένα μοδάτο καπέλο και αποφάσισε να παρακολουθήσει δυο επεισόδια από τη γνωστή σειρά ”The Last Kingdom”.

*Από την άλλη, ο Χουάνκαρ που έχει τρελή αδυναμία στα βιντεοπαιχνίδια πολεμικής δράσης, είδε μια ταινία με τίτλο ”Τάιλερ Ρέικ 2, η φυγάδευση”.

*Κάτι άλλαξε όμως φέτος… Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Σάρλια και Βέρμπιτς ήταν μια τετράδα-φωτιά στο γνωστό επιτραπέζιο ”Γκρινιάρης”. Ωστόσο, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που αποχώρησε πρόσφατα, όπως και ο Κροάτης στόπερ, αλλά και το γεγονός πως ο Σλοβένος θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Τρίτη, «χάλασαν» το παιχνίδι και ένα πολύ ωραίο παρεάκι που γινόταν επί αέρος.

*Ο Γιάννης Κώτσιρας αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο πριν την πτήση, ενώ από την άλλη ο Παλάσιος με τον Μαντσίνι προτίμησαν την αγορά… αρωμάτων.

*Ο Μπιλάλ τα έλεγε με τον Τρουϊγιέ και έκαναν παρέα, με τους δυο παίκτες να μιλάνε την ίδια γλώσσα, αφού ο Αιγύπτιος έχει μεγαλώσει στη Γαλλία.

*Στην πτήση σχολιάστηκαν φυσικά και τα αποτελέσματα των εκλογών από τους Έλληνες, αφού παρεχόταν WiFi.

*Κάτι από τα… παλιά θύμισε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος με το ύψος που έχει και το στυλ του, μας έφερε στο μυαλό τον παλαίμαχο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ!

*Μέχρι την Τρίτη (27/06) όλοι οι ξένοι διεθνείς θα έχουν ενσωματωθεί, με εξαίρεση τον Τζούρισιτς (ο οποίος θα πάει την Πέμπτη) και τον Μπρινιόλι (θα μεταβεί στην Αυστρία την Τρίτη), καθώς το Σάββατο παντρεύτηκε την σύντροφό του.

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ