Ζέρβας: «Κοντά στα 7,5 εκατ. η πρόταση των Κινγκς σε Βεζένκοφ – Πανίσχυρος στο 5 με Μιλουτίνοφ»

Μοιραστείτε το:

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και στα… ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Πειραιά και στις αμοιβαίες υποχωρήσεις που έκαναν και οι δύο πλευρές για να επιτευχθεί η συμφωνία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αποτελεί πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να έχει ένα τέτοιο δυναμικό δίδυμο στη θέση «5» και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο θέμα του Γουίλιαμς-Γκος και στις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ. «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκος. Δεν είναι κάτι τελειωμένο, η μεταγραφή αυτή είναι σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Σλούκα. Ο Μπαρτζώκας ζήτησε τον Γκος στο πλάι του Σλούκα. Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Έλληνας γκαρντ, τότε θα πρέπει να αποκτηθεί ένας σκόρερ καλύτερος από τον Γκος. Αν μείνει όμως ο Σλούκας και έρθει ο Γκος τότε θα είναι τρομερή αναβάθμιση στις θέσεις των γκαρντ».

Όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Εφές, ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα αποτελέσει «αντίπαλος» του Ολυμπιακού η τουρκική ομάδα για τον Έλληνα διεθνή, καθώς: «Είναι τέτοια η ψυχοσύνθεση του που δεν θα πήγαινε στους «αιωνίους» αντιπάλους των ομάδων που έπαιξε».

Για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και το… καυτό θέμα της παραμονής του ή όχι στον Πειραιά, αποκάλυψε πως: «Ανεπιβεβαίωτα, η πρόταση που φημολογείται ότι έκαναν οι Κινγκς στον Βεζένκοφ είναι κοντά στα 7,5 εκατομμυρία δολάρια τον χρόνο. Με τη φορολογία, το καθαρό ποσό είναι στα 3,75 εκατ., ενώ και ο παίκτης θα κληθεί να δώσει από την τσέπη του 750χιλ. ευρώ στον Ολυμπιακό ως buy out, και άλλα 750χιλ. οι Κινγκς. Ο Σάσα δεν θα αποφασίσει με τα χρήματα, αλλά με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Σακραμέντο. Στις αρχές Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ