H Salma Hayek με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας στην πρεμιέρα του «Black Mirror»- Δείτε φωτογραφίες

Μοιραστείτε το:

Η Salma Hayek έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς “Black Mirror” στο επεισόδιο με τίτλο “Joan is Awful”.

Για την επίσημη πρεμιέρα της σειράς “Black Mirror” στη Νέα Υόρκη, η Hayek επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που σχεδίασε η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου.

fwf

Η Μαίρη Κατράντζου έχει επιμεληθεί το ντύσιμο μερικών από τις πιο διάσημες γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Beyonce. 

Η παρουσία της Salma Hayek ήταν εντυπωσιακή, καθώς επέλεξε ένα λαμπερό φόρεμα με εκπληκτικές πούλιες σε αποχρώσεις μπλε και σμαραγδί.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του φορέματος ήταν το βαθύ V ντεκολτέ, το οποίο προσέδιδε μια αίσθηση κλασικής λάμψης, εμπνευσμένη από την αισθητική του Old Hollywood.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο, ακτινοβολώντας ντίβα και εκπέμποντας αψεγάδιαστο στυλ.

Το καταπληκτικό φόρεμα της συνδυάστηκε άψογα με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με chic αισθητική.

Όσον αφορά το hairstyling, επέλεξε ένα απλό και κομψό look, με τα ίσια μαλλιά της να πέφτουν απαλά πάνω στους ώμους. Το μακιγιάζ της επικεντρώθηκε στην ανάδειξη των ματιών της.

Η Salma πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις glamour και σέξι εμφανίσεις της, κερδίζοντας την προσοχή και την αποθέωση των φωτογράφων κάθε φορά που περπατά στο κόκκινο χαλί.

8p8

(Εικόνες από Instagram)

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ