Ουκρανία: Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων στην Οδησσό – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Μοιραστείτε το:

Τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν μετά από επιδρομές ρωσικών πυραύλων στη νότια πόλη-λιμάνι της Οδησσού σήμερα, Δευτέρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης.

«Ένας φρουρός στην αποθήκη όπου χτύπησε εχθρικός πύραυλος σκοτώθηκε. Το σώμα του βρέθηκε κάτω από τα ερείπια», έγραψε ο εκπρόσωπος στο Telegram.

Η Ρωσία εκτόξευσε οκτώ πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην πόλη τη νύχτα της Κυριακής, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας.

«Γύρω στα μεσάνυχτα, οι Ρώσοι κατακτητές επιτέθηκαν στην περιφέρεια της Οδησσού με βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας Tu-22M3. Συνολικά οκτώ πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από την περιοχή του ακρωτηρίου Tarkhankut (κατεχόμενη Κριμαία)», ανέφερε η αεροπορία, προσθέτοντας: «Μερικοί από τους πύραυλους δεν έφτασαν στους στόχους τους».

Ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις καταγράφηκαν επίσης στις περιοχές Κίεβο, Χάρκοβο, Χερσώνα και Μικολάιβ, σύμφωνα με τον στρατό της Ουκρανίας.

«Εξήντα ένα  αεροπορικές επιδρομές και 52 εχθρικές επιθέσεις από το MLRS καταγράφηκαν στις θέσεις των στρατευμάτων μας και στις κατοικημένες περιοχές», ανέφερε ο ουκρανικός στρατός σε δήλωση τη Δευτέρα.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ