Στέψη βασιλιά Καρόλου: Χαλαρός και χαμογελαστός ο πρίγκιπας Χάρι στην τελετή (Φωτογραφίες)

Μοιραστείτε το:

Από την τρίτη σειρά και με πρωινό ενδυμασία η οποία είχε πάνω τα μετάλλια του παρακολούθησε ο πρίγκιπας Χάρι την τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ΄ και χωρίς την παρουσία της συζύγου του, Μέγκαν μαρκλ.

χαρι

Ο Δούκας του Σάσεξ χαμογελαστός και με χαλαρή διάθεση, έφτασε στο Αβαείο και εθεάθη να συνομιλεί με τις ξαδέρφες του την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.

χαρι

Ο ίδιος παρακολούθησε την τελετή με ιδιαίτερη προσήλωση πίσω από την αδερφή του βασιλιά, την πριγκίπισσα Άννα και τον δούκα του Κεντ, τον πρώτο ξάδερφο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με ρόμπες Garter. Στην πρώτη σειρά καθόταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

χαρι

χαρι

Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει την οικογένειά του από τότε που κυκλοφόρησαν τα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του, Spare.

Έφτασε στο Λονδίνο την Παρασκευή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά την τελετή για τα γενέθλια του γιου του.

χαρι

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ