Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 45χρονο καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης

Μοιραστείτε το:

Χειροπέδες σε έναν 45χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης, πέρασαν χθες στο απόγευμα αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 45χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των ΗΠΑ για τα αδικήματα της συνωμοσίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και της συνωμοσίας και κατοχής πολυβόλων και καταστροφικών μηχανισμών, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022 στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Η συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με την Ειδική Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α. (D.E.A) είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου ατόμου.

Άμεσα συστήθηκε ειδική ομάδα έρευνας αποτελούμενη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων και στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε  απογευματινές ώρες χθες (14-02-2023) στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκε και συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός.

Πηγή: thestival.gr

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ