Οικονόμου για δηλώσεις Ερντογάν κατά Μητσοτάκη: Κάνουμε πολιτική αρχών και ενοχλούμε

Μοιραστείτε το:

Στις δηλώσεις του Ερντογάν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Σχολιάζοντας την ακραία πρόκληση του Τούρκου προέδρου που δήλωσε ότι για εκείνον «δεν υπάρχει ο Μητσοτάκης», ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίζεται σθεναρά και αποτελεσματικά τόσο τα εθνικά μας δίκαια όσο και τη διεθνή νομιμότητα».

Και προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι ισχυρά βασισμένη στην ιστορία, το διεθνές δίκαιο και τις συμμαχίες μας, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους. Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση δηλώσεων με την ηγεσία της Τουρκίας. Η πολιτική μας είναι πολιτική αρχών».

Υπενθυμίζεται πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως «δεν υπάρχει πια Μητσοτάκης».

Μιλώντας στην τελετή καθέλκυσης του υποβρυχίου Hizirreis, που πραγματοποιήθηκε στο Ναυπηγείο Golcukι, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρέθεσε το πλάνο ενίσχυσης του τουρκικού στόλου με έξι νέα υποβρύχια έως το 2027, εξαπολύοντας, παράλληλα, απειλές και προειδοποιήσεις έναντι των «κακών γειτόνων» της Τουρκίας, δηλαδή της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και των διεθνών συμμάχων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και
μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ