Στυλίδα ναρκωτικά: Στα Δικαστήρια Λαμίας οι συλληφθέντες

Μοιραστείτε το:

Στυλίδα ναρκωτικά: Στα Δικαστήρια Λαμίας νωρίτερα από το προγραμματισμένο, έφτασαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες από το κύκλωμα ναρκωτικών της Στυλίδας.

Τα μέλη του κυκλώματος, που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούνται για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, όπλων και του εθνικού τελωνειακού κώδικα. Ένας εκ των δραστών, είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος.

Φωτό lamianow.gr

Στυλίδα ναρκωτικά: Πολυσέλιδη δικογραφία με πολλά ονόματα

Συγκεκριμένα, η δικογραφία περιλαμβάνει εκατοντάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, οι οποίες μπλέκουν και άλλα μέλη στο κύκλωμα αλλά και πελάτες – μεταξύ άλλων και γνωστός ηθοποιός.

Η διαδικασία ξεκίνησε νωρίτερα και οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στην τακτική Ανακρίτρια.

Τέλος, σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί είχα εισβάλει στα σπίτια των συλληφθέντων σε περιοχές της Φθιώτιδας και του Πειραιά, βρίσκοντας από δενδρύλλια κάνναβης και κοκαΐνη μέχρι όπλα και λαθραίο καπνό.

Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση, πληροφορίες ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έναν γνωστό ηθοποιό στο πελατολόγιό του. Με δηλώσεις του ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης.

«Λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για την υπόθεση και αρνήθηκε την εμπλοκή του και τονίζει ότι «η αλήθεια θα λάμψει».

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων πρόσθεσε για το διαβιβαστικό: «Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχθεί, θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και
μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ