Κρούσματα ανά νομό σήμερα 27 Μαρτίου- 3 στην Πρέβεζα

Μοιραστείτε το:

Στα… «γνωστά» επίπεδα επέστρεψαν, λοιπόν, τα κρούσματα του κορονοϊνού, καθώς το Σάββατο καταγράφηκαν 3.133 νέες μολύνσεις, έναντι 1.496 την Παρασκευή, όπου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ που είχαν διενεργηθεί την Πέμπτη, που όμως ήταν η αργία της 25ης Μαρτίου.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική συγκεντρώνει τα μισά κρούσματα της χώρας μας, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες βρίσκεται σε καθεστώς σκληρού lockdown. Ακολουθεί σταθερά η Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Αττική καταγράφει 1.510 κρούσματα σε μόλις μια μέρα, ενώ η συμπρωτεύουσα «δίνει» 358 νέες μολύνσεις. Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται σταθερά η Αχαΐα με 152 κρούσματα, ενώ και η Λάρισα πλησιάζει τον τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αφού καταγράφει 89. Από το σύνολο των 3.133 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 9 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Η κατανομή των 3.124 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα παρουσιάζεται στον κατωτέρω πίνακα.

 

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ