Κρούσματα ανά νομό σήμερα 1 Μαρτίου-4 κρούσματα σε Λευκάδα 1 σε Πρέβεζα!

Μοιραστείτε το:

Ο ΕΟΔΥ ανάρτησε όπως κάθε ημέρα τον πίνακα με την κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιφέρεια και για μια ακόμη ημέρα τα μισά περιστατικά εντοπίζονται στην Αττική, όπου η πίεση στο σύστημα υγείας μοιάζει πλέον ασφυκτική.

Από τα 553 κρούσματα κορονοϊού, 159 εντοπίζονται στο κέντρο της Αθήνας, 89 στα δυτικά προάστια και 92 στον Πειραιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως όπως κάθε Δευτέρα, ο αριθμός των τεστ το τελευταίο 24ωρο είναι περιορισμένος και υπολογίζεται κοντά στα 18.000. Την Κυριακή τα κρούσματα στην Αττική ανέρχονταν σε 591.

Από το σύνολο των 1.176 νέων κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα 6 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Η κατανομή των 1.170 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά περιφερειακή ενότητα παρουσιάζεται στον κατωτέρω πίνακα:

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, 111 κρούσματα κορονοϊού καταγράφει η Θεσσαλονίκη, 81 η Αχαΐα, 30 στην Εύβοια και 45 στη Λάρισα. Αυξημένος εμφανίζεται ο αριθμός νέων κρουσμάτων και στη Φθιώτιδα με 23 νέες μολύνσεις από τον κορονοϊό, ενώ 25 διαγνώσεις βρίσκονται υπό διερεύνηση.

 

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ