Βίλια βαλίτσα πτώμα: Αυτή είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο

Μοιραστείτε το:

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης του πτώματος που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής, με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας να αποδίδεται πιθανόν σε ασφυξία. Η σορός, σύμφωνα με τα όσα έδειξε η εξέταση, άνηκε σε μια γυναίκα κινεζικής καταγωγής, με ηλικία περίπου 30 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από ένα μήνα από την περιοχή της Ομόνοιας.

Νωρίτερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το φρικιαστικό έγκλημα, με τις Αρχές να υποστηρίζουν πως μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα, την έκλεισαν και την πέταξαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες από κυνηγούς στα Βίλια.

Με αγωνία αναμένεται η τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν στον οργανισμό της κοπέλας υπήρχε η οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις του. Φρόντισε το θύμα του να είναι γυμνό, μόνο με το εσώρουχό της, ώστε να εμποδίσει την άμεση ταυτοποίησή της από τα ρούχα. Την έβαλε στη βαλίτσα σχεδόν αμέσως μετά το θάνατό της, πριν επέλθει η νεκρική ακαμψία κι ύστερα τύλιξε τη βαλίτσα με μονωτική ταινία, προκειμένου να μην μπορεί να ανοιχτεί εύκολα, κυρίως από τα άγρια ζώα της περιοχής.

Με την ιατροδικαστική εξέταση μπαίνει τέλος στην αγωνία για την οικογένειας της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί, η οποία αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου 2020. Ο Τάσος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, είχε τονίσει ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις άκουσαν την είδηση. «Ανησυχήσαμε όλοι. Περιμένουμε την ταυτοποίηση του DNA». «Το θετικό είναι ότι στη συγκεκριμένη εξαφάνιση, μέχρι πριν λίγες μέρες, πήραμε μαρτυρία ότι η 19χρονη εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ