Βίλια πτώμα: Κυνηγοί βρήκαν σε βαλίτσα τη σορό γυναίκας σε προχωρημένη σήψη

Μοιραστείτε το:

Συναγερμός έχει σημάνει την αστυνομία για το πτώμα μιας γυναίκας, το οποίο εντόπισε – σε προχωρημένη σήψη – ένας κυνηγός στα Βίλια Αττικής, το μεσημέρι της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, κυνηγοί που βρέθηκαν σε δασώδη περιοχή, κοντά στην παλιά Εθνική Οδό, βρήκαν τη βαλίτσα, η οποία περιείχε το πτώμα μίας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το τμήμα δίωξης και ανθρωποκτονιών αλλά και ιατροδικαστής. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το πτώμα της γυναίκας ήταν τεμαχισμένο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσε να διακρίνει ο ιατροδικαστής και θα εξακριβωθεί στη νεκροψία. Θα ακολουθήσει η διαδικασία λήψης DNA και η αναζήτηση στους φακέλους των αγνοούμενων γυναικών για να γίνει η ταυτοποίηση της σορού.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το πτώμα δεν είναι τεμαχισμένο. Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές καλούνται να εξιχνιάσουν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων ετών. Μεταξύ άλλων, στο μικροσκόπιο θα μπουν πρόσωπα για τα οποία έχει δηλωθεί εξαφάνιση και τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας από τα πυρά αγνώστων το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας, ενώ ο νεκρός ήταν ένας 38χρονος, παλιός γνώριμος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο 38χρονος Κ.Α. κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 σε μεγάλη υπόθεση εκβιαστών με 22 συλλήψεις και 70 συνολικά κατηγορούμενους. Πρόκειται για μία από τις 25 περίπου εγκληματικές επιθέσεις εναντίον ατόμων με ποινικές εμπλοκές που έχουν σημειωθεί από το 2017, ενώ αυτή η δολοφονία έρχεται μόλις 18 ημέρες μετά την δολοφονία ενός ακόμα ποινικού στα Βριλήσσια.

Ο άνθρωπος που έπεσε νεκρός τη Δευτέρα ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «μαύρος» και εικάζεται ότι ήταν στενός συνεργάτης 50χρονου ποινικού – που κατηγορείται για υποθέσεις εκβιασμών. Ο 50χρονος τραυματίσθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε ενέδρα αγνώστων, έξω από φούρνο στη Βάρη. Η συγκεκριμένη ομάδα με τη συμμετοχή του 50χρονου και του 38χρονου κατηγορείται ότι πουλούσε προστασία σε 71 καφέ – μπαρ στο Κολωνάκι, στο Γκάζι, στο Παγκράτι, καθώς και στα βόρεια και νότια προάστια του νομού (Γλυφάδα, Ελληνικό, Μαρούσι, Κηφισιά κ.α.).

Ο 38χρονος, κατά την αστυνομία, διατηρούσε επαφές με κρατούμενο υπήκοο Αλβανίας που έχει κατηγορηθεί για ληστείες.

Εν ψυχρώ η δολοφονία του 38χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες  – δύο στον αριθμό – φαίνεται να είχα στήσει ενέδρα στον 38χρονου. Ο Κ.Α. περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, όταν τον πλησίασαν πεζή δύο άγνωστοι, οι οποίοι τον περίμεναν και τον πυροβόλησαν πολλές φορές με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, τα έμπειρα στελέχη του Ανθρωποκτονιών αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να μπορέσουν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για το φονικό, αλλά και το δρομολόγιο διαφυγής των δύο δραστών. Οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ