Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Φον ντερ Λάιεν: «Μαζί μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον ιό»

Μοιραστείτε το:

Εν μέσω των φετινών πρωτόγνωρων Χριστουγέννων, η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έστειλε το δικό της εορταστικό μήνυμα, εκφράζοντας την πεποίθησή της πως αν οι πολίτες παραμείνουν ενωμένοι, τότε θα καταφέρουν να εξουδετερώσουν τον ιό.

«Φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Αλλά σήμερα το μήνυμά μου είναι αυτό της ελπίδας: μαζί μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον ιό. Σε μόλις δύο ημέρες, ξεκινά ο εμβολιασμός στην ΕΕ. Μόνο όταν εμβολιαστούν αρκετοί άνθρωποι, μπορούμε να ξεκινήσουμε να παίρνουμε πίσω τις κανονικές ζωές μας. Μέχρι τότε, να μείνετε ασφαλείς. Καλά Χριστούγεννα», σημείωσε η πρόεδρος της Κομισιόν με ανάρτησή της στο Twitter.

Εορταστικό μήνυμα των ηγετών την Ευρωπαϊκής Ένωσης – Έκκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέστειλαν εορταστικό μήνυμα με…θέμα τον κορονοϊό, εκφράζοντας την ελπίδα πως το εμβόλιο θα αποτελέσει το ”όπλο” των πολιτών κατά του φονικού ιού. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έστειλαν μήνυμα ελπίδας ενόψει των εορτών, στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας «United Against COVID-19».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε, στο πλαίσιο αυτό, έκκληση ώστε «να μετατρέψουμε το εμβόλιο σε αφετηρία μιας καλύτερης ζωής για όλους».

«Τις φετινές γιορτές ας κάνουμε πράξη τις ευχές μας για υγεία. Με τη σκέψη σε όσους δοκιμάζονται, αλλά και όσους πολεμούν την πανδημία, προστατεύοντας ο ένας τον άλλον και μετατρέποντας το εμβόλιο σε αφετηρία μίας καλύτερης ζωής για όλους», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ