Κορονοϊός Πλακιωτάκης: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του

Μοιραστείτε το:

Προς το καλύτερο εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού για παροχή οξυγόνου χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, είχε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του αφού ο πατέρας του γιόρταζε τα γενέθλιά του. Οι γιατροί του έκαναν και τη δεύτερη δόση της θεραπείας και επίκειται η τρίτη που θα θωρακίσει τον οργανισμό του και θα εξαλείψει κάθε κίνδυνο επιπλοκής της υγείας του.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για καλύτερη παροχή οξυγόνου από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου είχε εισαχθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό εδώ και 12 ημέρες από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί.

Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ