Τζόε Λούνα κορονοϊός: Κωμικός περιγράφει τη μάχη του με τον ιό λίγο πριν πεθάνει [vids]

Μοιραστείτε το:

Λίγο πριν πεθάνει ο γνωστός κωμικός, Τζόε Λούνα περιέγραφε σε βίντεο τη μάχη του με τον κορονοϊού, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE LUNA (@joeelcholo)

Ο ίδιος, όπως μπορείτε να δείτε, αναρτούσε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, περιγράφοντας με τον τρόπο αυτό την μάχη που έγινε με τον κορονοϊό, την πνευμονία και παράλληλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Είμαι διαβητικός και ακρωτηριασμένος, οπότε έχω πολλά που αντιμετωπίζω» είχε δηλώσει ο ίδιος σε ανάρτηση του, ενώ δύο μέρες πριν πεθάνει είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αστείο, ειδικά αν είσαι διαβητικός».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE LUNA (@joeelcholo)

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα βίντεο διάρκειας 35 λεπτών, ο ίδιος είχε περιγράψει τους πόνους που ένιωθε στο στήθος και στο στομάχι του, το τρέμουλο που είχε αλλά και την απώλεια της γεύσης. «Όταν άκουγα ανθρώπους να μιλούν για το τι τους έκανε η Covid, μέσα μου αμφισβητούσα, αν πράγματι ήταν τόσο κακή. Τώρα σας λέω παιδιά, είμαι σε μάχη, παλεύω για τη ζωή μου. Όχι μόνο βγήκα θετικός, αλλά έχω και πνευμονία. Είναι φρικτό, έχει χειροτερέψει, όλα καταρρέουν» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Κάθε του βίντεο ήταν συγκλονιστικό, περιγράφοντας αναλυτικά τα συμπτώματα και την ταλαιπωρία που περνούσε όσο ήταν ασθενής. Το fan base του είναι τόσο μεγάλο, που τα σχόλια είναι χιλιάδες κάτω από τις αναρτήσεις του.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως εκτός από τον ίδιο θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν ακόμα η σύζυγος, αλλά και τα παιδιά του, δεν έχουν εμφανίσει όμως σοβαρά συμπτώματα.

Λίγες μέρες μετά τις δημοσιεύσεις που έκανε ο άτυχος κωμικός κατέληξε με την απώλεια του να έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα. Μάλιστα στην ιστοσελίδα GoFundMe πραγματοποιείται έρανος, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα καλύψουν τα έξοδα της κηδείας του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ