Γερμανία Τρίερ επίθεση: Συγκλονιστικό σημείωμα για τον Έλληνα οδοντίατρο – «Βιργινία μου, κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου»

Μοιραστείτε το:

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του σημειώματος που άφησαν οι συγγενείς του Έλληνα οδοντιάτρου, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του αγκαλιά με τη 2 μηνών κόρη του. Χτυπήθηκαν θανάσιμα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 51χρονος Γερμανός, που σκότωσε 5 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 18 στο Τρίερ της Γερμανίας.

«Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά. Φύλαγε την μανούλα σου και τον αδερφούλη σου σαν άγγελος που έγινες» γράφει το αποχαιρετιστήριο σημείωμα των συγγενών του άτυχου Γιώργου Κομπιλίρη και της κόρης του, Βιργινίας.

 Φωτογραφία: AP

”Ήταν πολύ αγαπητός – Ένιωσα συντριβή στην είδηση του θανάτου του”

Η Τζέσικα Μάγιερ, κάτοικος του Τρίερ και ασθενής του Γιώργου Κομπιλίρη, εξομολογήθηκε πως συγκλονίστηκε στην είδηση του θανάτου του, υποστήριξε το πόσο αγαπητός υπήρξε, ενώ υπογράμμισε την αφοσίωσή του στην οικογένειά του, αλλά και τον επαγγελματισμό του:

«Ήταν πολύ αγαπητός. Φρόντιζε να μη φοβούνται τα παιδιά στο ιατρείο του, εξηγώντας τους τι θα κάνει και πώς θα το κάνει. Όταν συναντούσε ασθενείς του στην πόλη, τους χαιρετούσε και τους ρώταγε πώς τα περνούν. Ο γιατρός ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας. Ήταν πολύ περήφανος όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Τον βλέπαμε να σπρώχνει στους δρόμους το καροτσάκι με το μωρό του. Η κορούλα του, η Βιργινία, γεννήθηκε πρόσφατα κι ο γιατρός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Γνώριζαν τον γιο του, ηλικίας ενάμιση έτους, τον είχα δει μια φορά. Η τραγωδία συνέβη την ώρα που έκανε μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά του. Είναι πολύ διαφορετικό όταν γνωρίζεις τα θύματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Έβαλα αμέσως τα κλάματα όταν το έμαθα, ένιωσα συντριβή», δηλώνει.

Φωτογραφία: AP

Ο δράστης που επιτέθηκε με ταχύτητα 70-80χλμ. σε ανυποψίαστους πεζούς στο Τρίερ της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει πέντε ανθρώπους και να τραυματίσει 18, εκ των οποίων τους 6 σοβαρά, πρόκειται για 51χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ. Ο Μπερντ Β. είναι ηλεκτρολόγος, και εργαζόταν ως επόπτης βάρδιας, έως την παραίτησή του. Μια πρώην συνάδελφος αποκάλυψε πως ήταν καλός άνθρωπος, αλλά φαίνεται να επηρεάστηκε μοιραία από την εγκατάλειψη της συζύγου του και τη φυγή της με τον καλύτερό του φίλο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως, ο δράστης τις τελευταίες ημέρες εθεάθη αρκετές φορές μεθυσμένος, ενώ έμενε για εβδομάδες στο Land Rover, με το οποίο βύθισε στο πένθος τόσες οικογένειες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ