Σαντορίνη δολοφονία: «Θόλωσα – Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω» [vids]

Μοιραστείτε το:

Οι κάμερες ασφαλείας ήταν αυτές που «έδειξαν» τον 20χρονο δράστη, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του γνωστού ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Κάμερες υπήρχαν και στο ξενοδοχείο και εξωτερικά του κτιρίου. Μάλιστα, περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς: «Πήγα να τον βρω το βράδυ στο ξενοδοχείο. Μου χρωστούσε 200 ευρώ για τα μερεμέτια που έκανα στο ξενοδοχείο του. Εκείνος αρνούνταν να μου τα δώσει. Εγώ του έλεγα ότι είναι χρωστούμενα και πρέπει να τα πάρω. Τσακωθήκαμε. Πρώτα στα λόγια και μετά με τα χέρια. Με έριξε κάτω στο πάτωμα. Τότε θόλωσα. Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, τότε πήρα κάποια ποτά που βρήκα στο χώρο και του έβαλα φωτιά».

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό. Σημειώνεται ότι ο 20χρονος κρατείται και για διοικητική απέλαση, καθώς δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία δεν απέδωσε τα στοιχεία που περίμεναν οι Αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΘΝΟΥΣ, το γεγονός ότι ο 69χρονος απανθρακώθηκε είχε ως αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής να μην μπορεί να εξάγει από την έρευνά του συμπεράσματα. Έτσι, ζήτησε τη διενέργεια επιπλέον εξετάσεων (dna κ.λ.π).

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος έπειτα από φωτιά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν αρχικά ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο, έκαναν τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Στο χώρο, μάλιστα, υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου. Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ