Νεκρή 26χρονη influencer – Βρέθηκε γυμνή στην άκρη του δρόμου

Μοιραστείτε το:

Περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Χιούστον βρέθηκε νεκρή η 26χρονη influencer του Instagram, Αλέξις Σάρκι, η οποία είχε εξαφανιστεί μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Η σορός της ανακαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου από εργάτες, σύμφωνα με την αστυνομία του Χιούστον.

Το γυμνό της σώμα – που δεν είχε εμφανή τραύματα – βρέθηκε στην άκρη του δρόμου δίπλα σ′ ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κοντά στο διαμέρισμά της.

Η Σάρκι συχνά πόσταρε για τον σύζυγό της, Τομ, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πέρυσι αλλά η σχέση του φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα με μαρτυρία κολλητής της Αλέξις που επικαλείται η New York Post, είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η influencer, που αυτοαποκαλούνταν «μέντρορ» κι είχε 21.000 ακολούθους στο Instagram συχνά έκανε αναρτήσεις αναφέροντας το όνομα του συζύγου της,  «Πρόσφατα μας είχε ανοιχτεί (αναφέροντας) για το διαζύγιο που είχε καταθέσει», είπε μια από τις καλύτερές της φίλες.

Η μητέρα της άτυχης 26χρονης, Στέισι Ρόμπινολτ, είχε πει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμά της, έπειτα από έναν καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητό της και κανείς δεν μπόρεσε να τη βρει για το υπόλοιπο της νύχτας και το επόμενο πρωί.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ