Ιπποκράτειο νοσοκομείο γιατροί: «Τρεις συνάδελφοι νεκροί σε λίγες ώρες» – Διαψεύδει το νοσοκομείο

Μοιραστείτε το:

«Δε φοβόμαστε το θάνατο» ανέφερε γιατρός του Ιπποκράτειο νοσοκομείου της Αθήνας σε ανάρτησή του στο Facebook όπου έκανε γνωστό πως τρεις συνάδελφοί του έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση του νοσοκομείου διέψευσε την είδηση…

Ο γιατρός Νίκος Ραζής Κουντούνης, που εργάζεται στο νοσοκομείο έγραψε στην ανάρτησή του: «Καταλαβαίνετε τι εννοώ ότι δεν φοβόμαστε τον θάνατο; Τρεις συνάδελφοι μέσα σε λίγες ώρες». Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στο Πρώτο Θέμα επιβεβαιώνοντας τα γραφόμενά του λέγοντας: «Δυστυχώς δύο συνάδελφοι μου από το Ιπποκράτειο έχασαν τη ζωή τους».

Ένας ακόμα γιατρός έγραψε: «3 Ιατροί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Πόσο κρίμα…ευχαριστούμε για τον αγώνα που κάνετε να είμαστε εμείς υγιείς… Δυστυχώς δεν τα καταφέρατε. Ο φονικός ιός δεν κάνει διακρίσεις».

Ο αιφνίδιος θάνατος του Νίκου Νούτσου, αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο, έχει προκαλέσει θλίψη στις τάξεις των γιατρών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν μόλις 42 ετών και άφησε πίσω του τρία παιδιά. Οι συνάδελφοι του μιλούν για έναν εξαιρετικό επαγγελματία που έδωσε τα πάντα στη μάχη κατά της πανδημίας βοηθώντας αρκετούς ασθενείς μέσα στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου η διοίκηση του Ιπποκράτειου διέψευσε την είδηση: «Σχετικά με δημοσιεύματα περί απώλειας ζωών ιατρών του Νοσοκομείου μας από COVID-19 και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ των ιατρών, αλλά και συνολικά στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, δεν είχαμε καμία απώλεια ζωής λόγω COVID-19».

Μαρτυρία γιατρού που νόσησε: «Τρόμαξα όταν είδα την αξονική των πνευμόνων μου»

Ο Δημήτρης Πεϊχαμπέρης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και το αποτέλεσμα της αξονικής που έκανε έδειξε ότι ανήκε σε εκείνο το 1% του πληθυσμού που χωρίς να αντιμετωπίζει υποκείμενα νοσήματα, που χωρίς να καπνίζει και που ενώ ακολουθεί εδώ και χρόνια ένα αθλητικό τρόπο ζωής είχε την ατυχία να εμφανίσει βαρύτατη πνευμονία Covid19. Προσθέτει ότι όταν είδε σε βίντεο την αξονική τρόμαξε όταν κατάλαβε την έκταση της.

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ