7χρονη Αναστασία: ”Ξεκινήσαμε τις θεραπείες – Μας δίνουν ένα 35%” λέει η μητέρα της [vids]

Μοιραστείτε το:

Η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας φιλοξενήθηκε από την εκπομπή ”Κοινωνία ώρα MEGA” και σε τηλεφωνική επικοινωνία αποκάλυψε πως οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, στο Τέξας των ΗΠΑ, με την μικρή να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές.

«Ξεκινήσαμε τις θεραπείες από την προηγούμενη Πέμπτη. Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες. Είναι νωρίς ακόμα», εξήγησε η μητέρα της, ενώ τόνισε πως οι πιθανότητες επιτυχίας αγγίζουν το 35%, ποσοστό φαινομενικά μικρό, αλλά ταυτόχρονα κατά πολύ αυξημένο συγκριτικά με τις πιθανότητες που της έδιναν στην Ελλάδα.

«Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να δούμε πώς ανταπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Θα κάνουμε μαγνητικές. Θα είναι δύσκολες εβδομάδες που χρειάζονται γερό στομάχι», υποστήριξε.

Η Ξένια Πρεζεράκου μίλησε ακόμη μια φορά για την πάθηση που ταλανίζει την μικρή της κόρη, το διάχυτο γλοίωμα, που πρόκειται για επιθετική μορφή καρκίνου που επιτίθεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου.

«Λίγοι επιβίωσαν από την πάθηση αυτή ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έκανε την θεραπεία που επιλέξαμε» υποστήριξε στην τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή.

Η μητέρα της μικρής Αναστασίας, δίνοντας μάχη με τους φόβους και τις αγωνίες της, ευχαρίστησε θερμά για ακόμη μια φορά τον κόσμο για την συμπαράσταση και την αγάπη που έδειξαν στην μικρή και την οικογένειά της: «Πήραμε πολλή αγάπη από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Όμως φοβόμαστε κι εγώ και ο πατέρας της. Πολύ συγκινητικό όταν κάποιος βάζει ένα ευρώ. Σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει, αλλά έβαλε ότι μπορεί για να μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο».

Η κυρία Πρεζεράκου εξήγησε, κατόπιν, πως το μέρος αρέσει στην Αναστασία, ενώ και εκείνοι με τη σειρά τους παλεύουν να της φτιάχνουν τη διάθεση.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, ευχήθηκαν δύναμη στους γονείς της Αναστασίας, που έχει μετατραπεί σε σύμβολο ελπίδας για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ