Ντόναλντ Τραμπ στο twitter: Θα κερδίσω Ουισκόνσιν, Νεβάδα, Πενσιλβάνια, Τζόρτζια

Μοιραστείτε το:

Από το.παράλληλο τραμπικό σύμπαν οι αναρτήσεις του Ρεπουμπλικανού -απερχόμενου αν τελικά το αποδεχτεί- 45ου πρόεδρου των ΗΠΑ, αναφέρονται στην επανακαταμέτερηση ψήφων σε πολιτείες κλειδιά.

«Έχει γίνει παρέμβαση σε μεγάλο μέρος της ψηφοφορίας. Μείνετε συντονισμένοι», αναφέρει σε ένα από τα σχόλιά του στο Τwitter o Τραμπ.

«Η Νεβάδα αποδεικνύεται βόθρος ψεύτικων ψήφων. Ο δικηγόρος Άνταμ Λασάλτ ανακαλύπτει στοιχεία που όταν κυκλοφορήσουν θα σοκάρουν», έγραψε ο Τραμπ. Να θυμίσουμε ότι η Νεβάδα ήταν μια από τις πολιτείες-κλειδιά που έδωσαν τη νίκη στον Τζο Μπάιντεν.

«Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το Ουισκόνσιν. Χρειάζεται λίγος χρόνος για την αποκατάσταση της νομιμότητας», έγραφε σε ένα ακόμη tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το τουιτ για την Πενσιλβάνια -όπως και αυτό για τη Νεβάδα-, που προκάλεσε την αντίδραση του Twitter, με την εμφάνιση ειδικού πλαισίου περί αμφιβόλου εγκυρότητας ανάρτηση, αναφέρει τα εξής: «Η Πενσιλβάνια μάς εμπόδισε από το να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία καταμέτρησης ψήφων. Πρόκειται για κάτι ασύλληπτο και παράνομο».

Να προσθέσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας αμφισβητώντας το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τα βέλη του Ρεπουμπλικανού προέδρου συγκέντρωσε και η Τζόρτζια, για την οποία αποφασίστηκε επανακαταμέτρηση ψήφων.

«Η Τζόρτζια θα δώσει τη μεγάλη προεδρική νίκη, όπως συνέβη τη βραδιά των εκλογών», σημείωσε ο Τραμπ που δεν αποδέχεται την ήττα του παρά το γεγονός ότι ξένοι ηγέτες συγχαίρουν ήδη τον Μπάιντεν για τη νίκη του. Η εξελιξη αναμένεται ενδιαφέρουσα αν όχι δρματική.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ