Αγία Βαρβάρα δολοφονία: Εντοπίστηκε η ανήλικη κόρη της άτυχης 50χρονης [vid]

Μοιραστείτε το:

Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2020 η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα, καθώς και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της ανήλικης και εξετάζονται ως ύποπτοι από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί μετά την ανθρωποκτονία εντοπίστηκε, μαζί με τον αλλοδαπό φίλο της, από αστυνομικούς στις Σέρρες και οδηγήθηκαν στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση. Στη συνέχεια οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη 50χρονη γυναίκα βρέθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, από συγγενικό της πρόσωπο, θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μετά το φονικό, εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο πλαίσιο της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την καραντίνα, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ΙΧ. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση στις Αρχές καθώς οι κινήσεις τους του καθιστούν βασικούς υπόπτους της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ταξιδέψει στις Σέρρες με ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 50χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο λίγες ώρες πριν την εφαρμογή του καθολικού lockdown. Ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και τη μαχαίρωσαν ενώ το σπίτι βρέθηκε ψαγμένο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Η γυναίκα έμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα με την 15χρονη κόρη της, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε και την αναζητούσαν οι αρχές. Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο μπήκε στο διαμέρισμα της γυναικάς και ήρθε αντιμέτωπο με τη φρίκη.

Η 50χρονη μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Το σπίτι είχε ψαχτεί ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναζήτησαν την ανήλικη κόρη της που διέμενε μαζί με την άτυχη 50χρονη γυναίκα, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Τα ίχνη του συγκεκριμένου προσώπου έχουν χαθεί από την πρώτη στιγμή, όταν άλλο συγγενικό πρόσωπο του θύματος, αναζήτησε την άτυχη γυναίκα, καθώς είχε ανησυχήσει από την έλλειψη επικοινωνίας που είχαν τις τελευταίες ημέρες.

Το γεγονός αυτό, ο άνθρωπος που βρήκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, το ανέφερε από την πρώτη στιγμή στους Αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου συγγενικού προσώπου του θύματος.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού μέσα σε… λίμνη αίματος. Όπως διαπιστώθηκε, τόσο από τους Αστυνομικούς, όσο και από τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα, ενώ και τα πόδια της ήταν δεμένα με μια ζώνη. Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ