Πέτσας Τσίπρας: «Βαθιά διχαστικός, λες και ζει σε άλλον πλανήτη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος [vid]

Μοιραστείτε το:

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι κ. Τσίπρας ήταν «αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων». Τόνισε ότι στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει την ευκαιρία να διαγράψει τη σημερινή «ασυνάρτητη παρουσία του». Όπως σημείωσε ο κ. Πέτσας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζεται βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

«Λες και ζει σε άλλον πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη γη» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19», πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη.

Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση».

«Εγκληματικός ο εφησυχασμός του κ. Μητσοτάκη»

«Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο η δραματική αυτή κατάσταση δεν ήταν αναπόφευκτη. Η ασφυξία του Συστήματος Υγείας, η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εγκληματική αδράνεια, στον εγκληματικό εφησυχασμό του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. Το δεύτερο λοκντάουν φέρει την υπογραφή του», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος την Παρασκευή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον τομεάρχη Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, για τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ