Αμερικανικές εκλογές 2020 Ντόναλντ Τραμπ Live: Κερδίζουμε παντού [vid]

Μοιραστείτε το:

Ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από τον Λευκό Οίκο: «Ευχαριστώ τον αμερικανικό λαό για τη στήριξη. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να μας πάρει τη μαγεία. Και δεν θα το επιτρέψουμε. Ευχαριστώ την Πρώτη Κυρία, την οικογένειά μου, τον αντιπρόεδρο. Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή, κερδίζουμε παντού! Ετοιμαζόμασταν να βγούμε έξω να γιορτάσουμε και ξαφνικά λένε ότι θα χάσουμε. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε. Οι πολίτες βγήκαν έξω για να ψηφίσουν σε αριθμό ρεκόρ».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Μια τέτοια ψηφοφορία, μια τέτοια νίκη. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα και με μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε το Οχάιο, το Τέξας με 700.000 ψήφους! Κερδίζουμε και το Μίσιγκαν, είδα τα νούμερα και είπα “Ουάου”. Κερδίζουμε και το Ουινσκόσιν. Και δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά. Όταν κερδίζεις το Τέξας… Ο κυβερνήτης του Τέξας με πήρε για συγχαρητήρια και μου είπε ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και του λέω κανείς δεν το έχει ξαναδεί».

Σημείωσε, δε, πως: «Δεν πρόκειται να καταφέρουν να κλείσουν αυτή τη διαφορά, κερδίζουμε τη Βόρεια Καρολίνα. Θα ήταν ωραίο να είχαμε και την Αριζόνα αλλά δεν τη χρειαζόμαστε! Βλέπω τα νούμερα να αλλάζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε την Πενσυλβάνια, είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά! Δεν είναι μάχη ψήφο και ψήφο αυτή».

Έσπευσε να αφήσει αιχμές κατά των αντιπάλων του αναφέροντας πως «Είμαστε μπροστά 107.000 ψήφους στο Μίσιγκαν. Αν πάρετε όλες τις Πολιτείες που έχουμε κερδίσει, είναι πάρα πολλές. Και κερδίζουμε με τεράστια διαφορά, δεν είναι ότι κερδίσαμε με 12 ψήφους διαφορά. Αναβλήθηκε ο εορτασμός γιατί οι αντίπαλοί μας αποφάσισαν να πάμε στο Δικαστήριο».

Για τη Φλόριντα ανέφερε: «Προηγούμασταν και ξαφνικά όλα σταμάτησαν στην καταμέτρηση στη Φλόριντα. Ήμασταν έτοιμοι να ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα και πραγματικά κερδίσαμε αυτές τις εκλογές. Είναι μια μεγάλη απάτη αυτό που έγινε. Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση. Δεν θέλουμε να βάλουμε νέες ψήφους στις 4 το πρωί. Ήδη έχουμε κερδίσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποστηρικτές μας, τον κ. Πενς».

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ