Αμερικανικές εκλογές 2020 Ντόναλντ Τραμπ: «Είμαστε μεγάλοι, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές»

[taxopress_postterms id="1"]
Μοιραστείτε το:

Το αγαπημένο του μέσω κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ για να σχολιάσει την εκλογική αναμέτρηση στης ΗΠΑ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με μήνυμά του στο Twitter ανέφερε ότι: «Είμαστε πολύ δυνατοί, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές. Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να ψηφίσει αφού κλείσουν οι κάλπες».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Τwitter επεσήμανε το μήνυμά του ως παραπλανητικό.

Σύμφωνα με τον Guardian δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ότι Αμερικανοί επιχείρησαν να ψηφίσουν μετά το κλείσιμο της κάλπης. Σημειώνεται, δε, πως το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι αμφίρροπο καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από τις μεσοδυτικές πολιτείες.

Νωρίτερα, ο αμερικανός πρόεδρος με ένα ακόμα Tweet δήλωνε πως θα κάνει και εκείνος δήλωση μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών ΗΠΑ 2020, που εξελίχθηκαν σε θρίλερ χωρίς ξεκάθαρο νικητή. «Θα κάνω δήλωση απόψε. Μια μεγάλη νίκη!» έγραψε συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μπάιντεν: Είμαστε στην πορεία να κερδίσουμε τις εκλογές

Ο δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε την Τετάρτη μετά τα μεσάνυχτα σε μια συγκέντρωση drive-in για να μιλήσει για τα αποτελέσματα των εκλογών. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μπορεί να αργήσει το αποτέλεσμα αλλά όπως είπε: «Νιώθουμε καλά. Είμαστε σε τροχιά για να νικήσουμε».

Ο Μπάιντεν πέρασε το βράδυ βλέποντας τα αποτελέσματα από το σπίτι του στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ και στη συνέχεια οδήγησε στο κέντρο της πόλης με μοτοσικλέτα για να κάνει τη δήλωσή του έξω από το Chase Center.

Μιλώντας σε συγκέντρωση υποστηρικτών του ανέφερε ότι οι ελπίδες του για νίκη παραμένουν υψηλές παρά την αβεβαιότητα και τους προειδοποίησε ότι μπορεί να χρειαστεί μια μέρα ή περισσότερο για να μάθει ποιος κέρδισε.

To tweet – απάντηση Μπάιντεν στην καταγγελία Τραμπ

«Δεν είναι δική μου δουλειά ή δουλειά του Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξουμε τον νικητή των εκλογών. Είναι δουλειά των ψηφοφόρων», σχολίασε ο Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα: