Χαράλαμπος Καλός για πλακόστρωτο Αγίου Νικήτα: “Προσπαθούμε να αντλήσουμε 400.000 ευρώ που λιμνάζουν από το 2015”

Ενημέρωση αναφορικά με το πλακόστρωτο του Αγίου Νικήτα έκανε ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής τον δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό, καθώς όπως είπε είχε γίνει μία συζήτηση πριν την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής για ένα έργο που αφορά το κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικήτα μέσα στον οικισμό, ζητώντας να μάθει ποια είναι η σκέψη του για αυτό, καθώς υπήρχε από την πλευρά του μία δέσμευση ότι θα ήταν μέσα από τα έργα που θα υλοποιούσε κατά προτεραιότητα.

Στην απάντηση του ο Χαράλαμπος Καλός ανέφερε ότι και ο ίδιος είχε πει πως από τις 690.000 τις επιπλέον χρηματοδότησης από τον Φιλοδημο 2, ήταν στις προθέσεις σας ένα τμήμα να πάει προς την κατεύθυνση αυτή.

Θυμάστε πολύ καλά πως όταν σας ρώτησα για την κατανομή, προς τιμήν σας δεν είχατε προχωρήσει στην κατανομή των χρημάτων αυτών, αφήσατε τους πόρους διαθέσιμους για την οποιαδήποτε δημοτική αρχή.

Σας είχα ρωτήσει τότε ποιο έργο θα θέλατε να εντάξουμε από τη δική σας πλευρά και μου είχατε πει την αποχέτευση του Φρυνίου πρόταση την οποία υιοθέτησα και εντάχθηκε στην χρηματοδότηση των 690 χιλιάδων ευρώ.

Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια ώστε 400.000 που βρήκαμε να λιμνάζουν από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων από το 2015 είμαστε στη διαδικασία αλλαγής της χρήσης τους ώστε αυτές οι 400.000 να μπορέσουμε να τις οδηγήσουμε στο πλακόστρωτο του Αγίου Νικήτα, ωστόσο ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8890 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*