Συνάντηση ΕΥΑΛ με βουλευτή ΚΚΕ Νίκο Παπαναστάση.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Το προεδρείο του ΔΣ του σωματείου μας σας ενημερώνει ότι πραγματοποίησε συνάντηση την 09/10/2020 με το Βουλευτή Αιτ/νιας κο Παπαναστάση  Νικο  και τα μέλη της αντιπροσωπίας της Τομεακής Επιτροπής Λευκάδας του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σοβαρά προβλήματα και θέματα άμεσα προς επίλυση όπως : α) Το σοβαρό θέμα της ακαταλληλότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων της Δ.Α Λευκάδας ( πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κρατητήρια, χώροι στάθμευσης –φύλαξης υπηρεσιακών και κατασχεθέντων οχημάτων ) , β) Εργασιακά θέματα και άμεσα προβλήματα  που αφορούν το προσωπικό γ) Άμεση απομάκρυνση και καθαρισμός-απολύμανση  των κατασχεθέντων μοτοποδηλάτων –ποδηλάτων και λοιπών υπηρεσιακών αντικειμένων από τον χώρο της Λέσχης   ώστε να χρησιμοποιείται από το αστυνομικό προσωπικό για το οποίο προορίζεται και σε περιπτώσεις όπως εκπαιδεύσεις αστυνομικού προσωπικού,  γενικές συνελεύσεις του σωματείου  και διαχείριση μεταναστευτικών ροών.

Το προεδρείο ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη, καθώς και για τη μελλοντική συνεργασία προς επίλυση των προβλημάτων που μας αφορούν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8566 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*