Κωνσταντίνος Δρακονταειδής στον Prisma 91,6:” Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους.”

Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησης στον Prisma 91,6 ο πρώην Δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της παράταξης “Όλοι για τη Λευκάδα” Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

Αναφορικά με την δική της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιείται την Τετάρτη 7-10, έκανε λόγο για μία μεγάλη μέρα, “καθώς την ημέρα αυτή πρέπει η ίδια η κοινωνία και ο ίδιος ο Ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στο φασισμό, γιατί το αυγό του φιδιού είναι εδώ, είναι δίπλα μας, είναι μέσα στην κοινωνία και για να μιλήσω με υγειονομικούς όρους λόγω πανδημίας, το μεγαλύτερο αντίσωμα είναι φανερό ότι θα πρέπει να αποβληθεί από την κοινωνία η οποία μόνο ίδια μπορεί να το αποβάλλει.”

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις συμβάσεις των εργαζομένων του προγράμματος “βοήθεια στο σπίτι”, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξελίσσεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σε πολύ πιο δύσκολες οικονομικά περιόδους και τις δυνατότητες της χώρας μας να περπατήσει τέτοιου είδους προγράμματα.

Ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρχε έγκυρη λύση στο πρόβλημα, δεν μπορώ να κατανοήσω, γιατί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο δεν δόθηκε λύση ενώ γνώριζαν την ουσία του προβλήματος και το γεγονός ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων λήγουν 30 Σεπτεμβρίου.

Το ερώτημα που θέτω είναι ότι πρόκειται περί ανικανότητας ή όλο αυτό έγινε επίτηδες και αυτό το ερώτημα δεν το έχω απαντημένο ωστόσο η εκτίμησή μου είναι πως πρόκειται και για τα δύο.

Σας θυμίζω ότι ήταν έτοιμη η προκήρυξη για την πρόσληψη 2900 μονίμων υπαλλήλων, που θα έλυνε την ομηρεία αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι δουλεύουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει στην κοινωνία και το παραδέχονται.

Μετά από ενάμιση χρόνο τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει, ούτε καν οι προσωρινοί πίνακες και η κυβέρνηση πάει να το αντιμετωπίσει παρατείνοντας τις συμβάσεις γνωρίζοντας ότι είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός και ότι 30 Σεπτεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις και αφού το γνωρίζει για ποιο λόγο δεν περνάει μία απλή τροπολογία στη Βουλή σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο που να κάνει αναφορά για παράταση συμβάσεων των εργαζομένων.

Υπάρχει σοβαρή πολιτική ευθύνη την οποία δεν μπορώ να κατανοήσω, καθώς πιθανολογώ ότι την πάτησαν γιατί ξεχάστηκαν εντός εισαγωγικών και ταυτόχρονα το κομμάτι το κοινωνικό δεν είναι από τα ατού της συγκεκριμένης κυβέρνησης.

Οι δήμοι εμπλέκονται σε όλη αυτή τη διαδικασία και θέλω να σας θυμίσω ότι στη δική μας θητεία, ενώ γνωρίζαμε ότι λήγουν οι συμβάσεις των εργαζομένων, έγκαιρα και γραπτά και προφορικά στις επαφές θέταμε το ζήτημα αυτό μήνες πριν, γιατί γνωρίζαμε ότι θα το βρούμε μπροστά μας και φυσικά ήμασταν στο πλευρό των εργαζομένων επί της ουσίας, καθώς αντιλαμβανόμασταν ότι όλη αυτή η ιστορία της ομηρίας τους έπρεπε να λήξει με τις μόνιμες θέσεις.

Στην Λευκάδα παρουσιάζεται το εξής τραγελαφικό, δεν γίνεται καμία αναφορά σε δημοτικό συμβούλιο με τον τρόπο που γίνεται  και δεν τέθηκε κανένα ζήτημα από την πλευρά αυτών που διαχειρίζονται την υπόθεση και έχουν καλύτερη πληροφόρηση.

Έχω την αίσθηση ότι επαναπαύτηκαν ότι το ζήτημα θα λυθεί από το υπουργείο και όλα θα πάνε καλά, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, γιατί φτάσαμε ελάχιστες ημέρες πριν τη λήξη των συμβάσεων και στο τελευταίο συμβούλιο δεν ήρθε καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτε η επισήμανση ότι δεν έχουν ψηφιστεί ακόμα οι συμβάσεις.

Δεν φτάνει αυτό αλλά έχουμε και την περίφημη ανάρτηση του κυρίου Ρόκκου, που εγώ ειλικρινά βγήκα από τα ρούχα μου όταν τη διάβασα, στην οποία αντί να αναλάβει το κομμάτι των ευθυνών που αντιστοιχεί στη δημοτική αρχή και στον ίδιον προσωπικά ως προέδρου του συγκεκριμένου φορέα και να πει την αλήθεια στους πολίτες, έρχεται και κάνει επίθεση συνολικά στα αντιπολίτευση.”

Στην επισήμανση για ποιο λόγο η δική τους παράταξη δεν έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, είπε ότι γνωρίζαμε ότι δεν είχαν υπογραφεί οι συμβάσεις και υπήρχαν διαβεβαιώσεις off the record ότι το θέμα θα λυθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και όταν ακούς τέτοιες τοποθετήσεις από υπεύθυνους στη σημερινή δημοτική αρχή, υποθέτεις ότι έχουν καλύτερη πληροφόρηση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, από τη στιγμή που συνεδριάζουμε 25 μεσολαβούν 5 ημέρες θα ψηφιστεί.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν υπήρχε καμία πληροφόρηση και η εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω ότι το πρόβλημα θα λυθεί αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος καθώς οι συμβάσεις δεν έχουν ψηφιστεί ακόμα.

Όταν διαχειρίζεσαι πράγματα σε οποιοδήποτε θέμα δεν δείχνει στους άλλους, αλλά τον εαυτό σου πρώτα κι αφού πεις εσύ τι έκανες ή τι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει για κάθε θέμα τότε καταλογίζει ευθύνες και στους άλλους.

Εμείς ως δημοτική παράταξη, εξαιτίας και της προηγούμενης μας θητείας έχουμε ακούσει τα πάντα, δεν μπορούμε να τα πούμε και τώρα που δεν διαχειριζόμαστε την τύχη του δήμου.

Νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή ευθύνη της Δημοτικής Αρχής για δύο λόγους, ο πρώτος είναι ότι χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους σε πολλά ζητήματα και αυτό αφορά και τον κύριο Δήμαρχο και αναφέρομαι σε δημόσιες συνεδριάσεις και αυτό πρέπει να το ξεπεράσουν.

Εγώ θεωρώ ότι ο κύριος Ρόκκος, ως πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ έκανε αυτή την ανάρτηση -η οποία είναι απαράδεκτη- ως εν βρασμώ ψυχής, διότι όλο αυτό το αφήγημα στην ανάρτηση του κυρίου Ρόκκου ήταν ένα παραμύθι, καθώς εμείς εκπροσωπούμαστε στη ΔΕΠΟΚΑΛ μέσω του κυρίου Γληγόρη.

Εγώ θέλω να ρωτήσω δημόσια και αν έχουν τα κότσια να απαντήσουν και ο κύριος Ρόκκος και ο κύριος δήμαρχος, ποιος είναι ο δημοτικός σύμβουλος που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο της ΔΕΠΟΚΑΛ και είναι κάθε μέρα στο δημαρχείο για τα ζητήματα της να πουν το όνομά του και αν δεν μπουν το Χρήστο Γληγόρη, θα λένε ψέματα. Επίσης και ο Θανάσης Περδικάρης δεν υπάρχει περίπτωση δύο με τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα, στις ομαλές περιόδου να μην ασχολείται με τα ζητήματα της ΔΕΠΟΚΑΛ.

Εγώ θέλω να θυμίσω στον κύριο Ρόκκο, ότι τα προηγούμενα πέντε χρόνια απλήρωτος εργαζόμενος του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι δεν υπήρξε ποτέ, όταν το προηγούμενο διάστημα στη θητεία της παράταξής του περνούσαν και μήνες για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο βοήθεια στο σπίτι, οι εργαζόμενοι είναι εδώ είναι ζωντανή και μπορούν αυτό να το πιστοποιήσουν.

Επομένως τους συνιστώ ψυχραιμία και να σκύψουν πάνω στα προβλήματα και να τα αντιμετωπίσουν έγκαιρα και όχι μετά μουσικής.

Αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι στη Λευκάδα εθελοντικά πήραν την απόφαση, ότι στις πιο σοβαρές περιπτώσεις ωφελούμενων, θα τους φροντίζουν εθελοντικά και αυτό είναι κατάθεση ψυχής των εργαζομένων και από αυτή τη σκοπιά παίρνουν άριστα.

Βεβαίως υπάρχουν ζητήματα όπως για παράδειγμα αν αυτό το διάστημα συμβεί κάτι μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος, προφανώς υπάρχουν ζητήματα, άρα οι εργαζόμενοι όχι μόνο εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους, αλλά πήραν και ένα ρίσκο αν συμβεί κάτι να είναι και εκτεθειμένοι διοικητικά και για αυτό αξίζουν διπλό μπράβο.

Θα συνιστούσα και πάλι στον κύριο Ρόκκο λίγο μεγαλύτερη ψυχραιμία, γιατί νομίζω ότι την έχει χάσει και φοβάμαι ότι την έχει χάσει και η δημοτική αρχή, γιατί υπάρχει και μία αφωνία της δημοτικής αρχής.

Τα προβλήματα δεν λύνονται μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά με επίσημες ανακοινώσεις του δήμου και δεν έχουμε δει καμία επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας απέναντι σε αυτό που συμβαίνει στους εργαζόμενους που να απευθύνεται στην κυβέρνηση και να λέει για ποιο λόγο δεν λύνει το πρόβλημα.

Εγώ δεν θεωρώ ότι εμείς αγωνιούμε περισσότερο από τους υπόλοιπους, από όσους είναι τώρα στη δημοτική αρχή, ή τους προηγούμενους η αυτούς που θα ακολουθήσουν, θεωρώ ότι το ίδιο αγωνιούμε όλοι.

Όλοι όμως κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και κυρίως όταν είμαστε σε θεσμικές θέσεις κρινόμαστε και από τα χαρτιά που βγαίνουν είτε αυτά είναι διοικητικά, είτε αναφέρονται σε πολιτικές απόψεις για τα ζητήματα του δήμου.

Σχολιάζοντας την παραίτηση της Νίκης Κατωπόδη, είπε ότι δεν εμπλέκεται ποτέ σε ζητήματα που αφορούν άλλες παρατάξεις και τα εσωτερικά τους, “με εντυπωσιάζει όμως το γεγονός πως από ότι πληροφορήθηκα από τον κύριο Γληγόρη, υπήρχε έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΠΟΚΑΛ εχτές και το ζήτημα της παραίτησης της κυρίας Κατωπόδη, η οποία απουσίαζε χθες δεν τέθηκε.

Απλά θέλω να πω ότι η είδηση είχε βγει στα μέσα ενημέρωσης για την παραίτηση της και από την άλλη μεριά εσωτερικά στη συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση.”

Σχολιάζοντας την απόφαση της παράταξής του να άρει την εμπιστοσύνη στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, είπε ότι δεν είχε να κάνει με το βίντεο το οποίο έχει παραδοθεί στις παρατάξεις, αυτό όμως που δεν υλοποιήθηκε από τον Απρίλη είναι η ομόφωνη απόφαση του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

“Έχουν περάσει έξι μήνες και θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο πάνε να βάλουν το ζήτημα κάτω από το χαλί, εδώ όμως θα είμαστε και θα υλοποιήσουν την απόφαση και όταν θα την υλοποιούν θα είναι ο ήλιος ψηλά.”

Στο ερώτημα αν θα έδιναν το βίντεο στη δημοσιότητα, απάντησε ότι υπάρχει δέσμευση ότι δεν θα δεχθεί την οποία εμείς θα τηρήσουμε.

Το  ότι εμείς δεν δίνουμε το βίντεο στη δημοσιότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί η απόφαση του Συμβουλίου το οποίο έλεγε πως έπρεπε να πάει σε εμπειρογνώμονες του Συμβουλίου είσαι δύο ιδιώτες εμπειρογνώμονες που θα επέλεγε το προεδρείο και να εξεταστεί.

Εγώ απευθυνόμενος και στον κύριο Δήμαρχο δεν έκρυψα τα λόγια μου και του είπα ότι έχει ευθύνη στην προσπάθεια κουκουλώματος, διότι βεβαίως το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου είναι ένα ανεξάρτητο πράγμα που εκφράζει όλο το δημοτικό συμβούλιο, έχει όμως μία ευθύνη απέναντι σε αυτό και δεν είδα την παρέμβαση του δημάρχου.

Πρέπει να σας πω ότι με ενοχλεί η πορεία που πήρε αυτό το ζήτημα και η προσπάθεια να ξεχαστεί.”

Στην απόφαση της παράταξής του να μην ψηφίζει της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς λόγω της υποβάθμισης του δημοτικού συμβουλίου και στην επιχειρηματολογία του προέδρου κυρίου Ρόκκου ότι το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει, τον παρέπεμψε στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων τα προηγούμενα χρόνια.

“Ο κύριος Ρόκκος κάνε μία αλχημεία, καθώς στις 18 συνεδριάσεις που αναφέρεται, είναι τουλάχιστον και κάποιες συνεδριάσεις που είναι με ειδικά θέματα ή μόνο θεματικές, είτε κάποια έκτακτα γιατί υπήρξε ανάγκη να ψηφίσουμε κάποια θέματα, που αυτές δεν λογίζονται συνεδριάσεις επί της ουσίας, από την άποψη ότι δεν μπορείς να κάνεις ερωτήσεις και να θέσει ζητήματα.

Η τελευταία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου έγινε 10 Αυγούστου και η επόμενη έγινε 25 Σεπτεμβρίου, υπήρξε ένα έκτακτο μονοθεματικό συμβούλιο στο ενδιάμεσο που δεν μπορείς να μεθύσω τίποτα.

Είναι προφανές ότι δεν ισορροπεί την κατάσταση, εμείς εκφράσαμε την πολιτική μας διαμαρτυρία, καθώς έχουμε ένα δημοτικό συμβούλιο που χωρίς την ευθύνη της δημοτικής αρχής, αλλά με ευθύνη της κεντρικής Κυβέρνησης, αφού αποστέωσε πλήρως την απλή αναλογική, δίνοντας εξουσία στην οικονομική επιτροπή αλλάζοντας το νόμο και παίρνουν ότι θέλουν στην οικονομική επιτροπή επειδή έχουν την πλειοψηφία.

Για να σας φέρω ένα παράδειγμα σήμερα συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή και ένα από τα ζητήματα ήταν το θέατρο το οποίο πέρασε από την οικονομική επιτροπή και το κουβέντιασαν εννέα άνθρωποι, ποια είναι η ενημέρωση των πολιτών για αυτό;

Θα πρέπει είτε η δημοτική αρχή αν θέλει να βγάλει ανακοίνωση, ή να το θέσει η αντιπολίτευση, το δημοτικό συμβούλιο όμως, λόγω της μετάδοσης και από τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά κυρίως και μέσα από τα ηχητικά αποσπάσματα που υπάρχουν διαχέονται σε ένα μικρό να πω κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο και αυτό με τη σειρά του το διαχέει σε άλλο ένα και έτσι βγαίνουν και πράγματα που συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο προς τα έξω.

Κατά τη γνώμη μου είναι επιλογή του δημάρχου, του προέδρου και συνολικά της δημοτικής Αρχής τα συμβούλια να γίνονται με τηλεδιάσκεψη, διότι από τη στιγμή που μήνες τώρα ο νόμος επιτρέπει να γίνονται και δια ζώσης, πιστέψτε με ότι είναι επιλογή τους να μη γίνονται.

Εγώ προτείνω δημόσια στον κύριο Καλό τα εξής και ελπίζω να τα ακούσουν και να τα υλοποιήσουν.

Έχουμε μία αίθουσα που σε κανονικές συνθήκες χωράει 150 ανθρώπους, εμείς θα είμαστε εκεί θεωρητικά 33 δημοτικοί σύμβουλοι και ανά θέμα και ένας υπηρεσιακός και αν συζητάμε ένα σημαντικό θέμα μιας κοινότητας Μπορεί να είναι και πρόεδρος, άρα μιλάμε συνολικά για 35 άτομα.

Προτείνω να μπει πλεξιγκλάς όπως είναι τοποθετημένα τα τραπέζια, να φοράμε απαραίτητα μάσκα και να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα και οι υπόλοιποι πρόεδροι που το έθεσε ως ζήτημα ο κύριος Ρόκκος ότι δεν θα μπορούν να είναι παρόντες να έχουν κωδικό συνδέσεις και να παρακολουθούν μέσω κάμερας από το δημοτικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης όσοι πρόεδροι ενδιαφέρονται και το μάξιμουμ είναι το 10.

Οι δημότες δεν θα μπορούν να δίνουν το παρών, γιατί προφανώς πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα για την πανδημία και δεν το συζητώ, γιατί όμως να μη γίνονται συνεδριάσεις δια ζώσης από τη στιγμή που επιτρέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην επισήμανση ότι είναι εύλογη η μέριμνα της Κυβέρνησης να ενισχύσει την οικονομική επιτροπή για να υπάρχει κυβερνησιμότητα στους δήμους, ο κύριος Δρακονταειδής είπε ότι είναι απολύτως αντιδημοκρατική γιατί αλλιώς εντελώς την ψήφο των πολιτών.

“Μπορεί εμείς στην θητεία μας να είχαμε την πλειοψηφία βάσει νόμου όμως την στηρίζαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Εμείς δεν κινούμαστε ανάλογα με το πώς μας βολεύει, έχουμε μία σταθερή πολιτική άποψη γιατί πρέπει να αναπτυχθεί κουλτούρα συνεννόησης.

Στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο, δεν υπάρχουν δυσκολίες, καθώς στα σοβαρά θέματα υπάρχει ένας εναγκαλισμός που εγώ θα χαρακτήριζα πολιτική ερωτική σχέση μεταξύ της παράταξης του κυρίου Σολδάτου και του κυρίου Καλού και αυτό είναι δικαίωμά τους.

Εμείς επειδή δεν είμαστε δογματικοί όπου συμφωνούμε με τη δημοτική αρχή Θα τη στηρίζουμε και ιδιαίτερα τους πρώτους έξι μήνες στηρίξαμε πάρα πολύ.

Ακόμα και τώρα που διαφωνούμε σε σημεία της πορείας της όπου είναι να στηρίξουμε και έχουμε θέση με την οποία ταυτίζεται με αυτήν της δημοτικής αρχής την ψηφίζουμε και δεν κοιτάμε αν την ψήφισε η δημοτική αρχή ή όχι, γιατί κάνουμε προγραμματική αντιπολίτευση με θέσεις.

Το παραμύθι της ακυβερνησίας στο δήμο δεν έχει δράκο μέσα, υπάρχουν συναινέσεις και παίρνονται  αποφάσεις με βάση την θέληση των πολιτών που ψήφισαν τους συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους και αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Στην επισήμανση ότι το σχέδιο Νυδρίου ποιο κανονισμός νεκροταφείων πέρασαν με την στήριξη της δικής τους παράταξης, καθώς στην πρόσφατη συνέντευξή του ο κ Σολδάτος είπε στον Prisma 91,6 ότι ελάχιστα παραπάνω θέματα παίρνουν με την δική του παράταξη, καθώς τα περισσότερα περνάνε με την παράταξη του Δρακονταειδή, απάντησε ότι ο κύριος Σολδάτος δεν είναι καλός στους αριθμούς και πάει να δικαιολογήσει την πολιτική του στάση η οποία είναι δικαίωμά του και της παράταξής του.

Πρέπει να σας πω ότι σε πάνω από τα μισά σημαντικά ζητήματα του δημοτικού συμβουλίου οι αποφάσεις είναι ομόφωνες, ακόμα και στα σοβαρά και τα δύσκολα.

Στην ερώτηση αν θα ψηφίζει οικονομικές ενισχύσεις που θα έρθουν στο δήμο Λευκάδας και θα πρέπει να γίνει αναμόρφωση προϋπολογισμού, είπε ότι τα ποσά που αφορούν έσοδα του δήμου και δράσεις είμαστε θετικοί για αυτό και αυτά μπαίνουν ξεχωριστά.

Για παράδειγμα αν έρθει ένα εκατομμύριο ευρώ για τις πλημμύρες, μπαίνει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο να το αποδεχτούμε, εμείς εκεί θα ψηφίσουμε θετικά. Ο προϋπολογισμός και η αναμόρφωση του είναι ένα διαφορετικό πράγμα και εκεί εμείς δεν θα καταψηφίζουμε αλλά θα απέχουμε μέχρι τέλος του χρόνου από την ψηφοφορία για να καταθέσουμε τη διαμαρτυρία μας.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης χαριτολογώντας είπε ότι ο βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς φέρνει πακέτα ενισχύσεων στο νησί, λέγοντας ότι ο ίδιος χαίρεται να έρχονται χρήματα στη Λευκάδα και στα φέρνει και κάποιος που μπορεί να είναι πολιτικά απέναντί του.

Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι, όλα αυτά ευχόμαστε να υλοποιηθούν και στο τέλος όμως όλοι θα κάνουμε ταμείο. Εγώ στο τέλος της θητείας μου ως όφειλα βγήκα και είπα ποια χρήματα ήρθαν στη Λευκάδα ως δημοτική αρχή και έβγαλα αναλυτική ανακοίνωση.

Όμως δεν θα ακολουθήσω τη λογική του “κατόπιν ενεργειών μου” δεν είναι ένας δρόμος που τιμά τις αρχές μου, για αυτό και όλα αυτά τα χρόνια δεν βγήκα να πω, απλά ανακοινώνουμε τι κέρδισε η Λευκάδα σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Μακάρι να έρθουν και αυτά και ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος για τα χρήματα που έρχονται και δεν μένουν στις διακηρύξεις.

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8555 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*