Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Λευκάδας με αφορμή την περιοδεία σε παιδικούς σταθμούς στην πόλη της Λευκάδας

«Το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε περιοδεία των εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Λευκάδας και στην Περιφέρεια Ι.Ν., στους παιδικούς σταθμούς στην πόλη της Λευκάδας.

Η συζήτηση με το προσωπικό ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν από την αρχή της λειτουργίας τους, τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η, επί της ουσίας, ανεπάρκεια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας που η κυβέρνηση, προκλητικά, έχει εναποθέσει στην ατομική ευθύνη των γονέων και εργαζομένων, δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στους ίδιους, εργαζόμενους και γονείς.

Οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόνισαν την ανάγκη οι εργαζόμενοι να κάνουν δική τους υπόθεση τη διεκδίκηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία. Επίσης, το γεγονός ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους σε αυτές τις διεκδικήσεις.»

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8631 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*