Τροχαίο Πρέβεζα τώρα: Πολύνεκρη τραγωδία στην Εθνική [vid & pics]

Μοιραστείτε το:

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 6:40 το πρωί στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας  – Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Καστροσυκιάς. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πιθανόν μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα.

Δύο αγόρια κι ένα κορίτσι. Το ένα αγόρι και το κορίτσι ήταν 19 χρονών και το τρίτο άτομο 23. Στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας 70χρονος, συνταξιούχος υπάλληλος.

(φωτό Preveza Today)

Και οι τέσσερις ήταν μόνιμοι κάτοικοι Πρέβεζας. H Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες καθώς η θέση που βρέθηκαν τα οχήματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση δεν παρέχει επαρκή στοιχεία για τον τρόπο που έγινε το δυστύχημα. Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και εννέα άνδρες. Έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως και για τους τέσσερις ήταν αργά.

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρό βρέφος 16 μηνών

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο δρόμο «καρμανιόλα», στην εθνική οδό Πύργου Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ένα βρέφος μόλις 16 μηνών. Σύμφωνα με το patrisnews.com, δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες.

Στο σημείο έφτασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου». Οι τρεις τραυματίες παραμένουν στο Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ