Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021

Ανδρέας Κτενάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας #ΠΙΝ #Λευκάδα #Αντιπεριφερειάρχης #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Με τον Αγιασμό τη Δευτέρα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά και όπως κάθε νέο ξεκίνημα φέρνει ελπίδα, αισιοδοξία και προσδοκίες.

 

Ευχή όλων μας είναι να έχουμε μια καλή χρονιά, αποδοτική και δημιουργική, με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών μας, που αποτελούν και τη μεγαλύτερη ελπίδα μας για το αύριο.

 

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτή η χρονιά, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, γεμάτη πολλές και δύσκολες προκλήσεις.

 

Όμως τα παιδιά μας, η νέα μας γενιά, δεν θα πρέπει να εγκλωβίζεται στο πρόσκαιρο και θα πρέπει να μπορεί να κοιτάει το μέλλον, αισιόδοξα και καθαρά.

 

Έτσι, η δύσκολη αυτή συγκυρία αντί να μας αποκαρδιώνει, θα πρέπει να οπλίζει τον καθένα από εμάς με περισσότερη δύναμη και επιμονή.

 

Τους μαθητές και τις μαθήτριες για να προχωρήσουν το ταξίδι τους στη γνώση και να μείνουν εστιασμένοι στα όνειρά τους.

 

Τους δασκάλους και τους καθηγητές για να συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στα παιδιά μας και να τα καθοδηγούν σωστά προς το αύριο.

 

Τους γονείς και κηδεμόνες για να συνεχίσουν να είναι οι στυλοβάτες των προσπαθειών και της εξέλιξης των παιδιών τους.

 

Τέλος, στο χώρο του σχολείου, όπου καθημερινά συγκεντρωνόμαστε και αλληλεπιδρούμε πολλοί άνθρωποι μαζί, πρέπει όλοι μας να συμπεριφερόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε η συνύπαρξη να μη δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα.

 

Ξεκινάμε λοιπόν με ψυχραιμία, σύνεση και αισιοδοξία, με σεβασμό στους κανόνες και τα μέτρα προστασίας, ώστε στο τέλος αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας.

 

Καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία και πρόοδο!»

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8580 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*