Κόσοβο – Ελλάδα 1-2

Μοιραστείτε το:

Έπαιξε με την φωτιά, αλλά το αποτέλεσμα μετράει για την Εθνική. Η γαλανόλευκη επικράτησε 2-1 στην έδρα του Κοσόβου για την πρώτη της νίκη στο (δεύτερο) Nations League, που τη φέρνει στην πρώτη θέση του 3ου γκρουπ της League C παρέα με τη Σλοβενία, καθώς αμφότερες έχουν από 4 βαθμούς. Ο Λημνιός άνοιξε το σκορ από τα… αποδυτήρια με γκολ στα 100’’ και ο Σιόβας, που μπήκε στο 40’ αντί του τραυματία Σταφυλίδη, σκόραρε στο 51’. Η Ελλάδα έδειχνε να σφιχταγκαλιάζει τη νίκη, αλλά το λάθος του Μπάρκα στο 82’ έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο κόλπο με το τέρμα του Μπερνάτ Μπερίσα.

Αυτό το τέρμα δεν αφύπνισε την ομάδα του Τζον Φαντ Σιπ, που είχε χαλαρώσει στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να αγχωθεί στο φινάλε, αφού το Κόσοβο πίεσε, αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε.

NATIONS LEAGUE / ÊÏÓÏÂÏ – ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Οι συνθέσεις

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάν): Ουικάνι, Χαντερτζιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα (58’ Ρασκάι), Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (55’ Χαλάνι), Ζενέλι (53’ Μπ. Μπερίσα), Σελίνα, Νούχιου

Στον πάγκο έμειναν: Μούριτς, Μπεκάι, Τάκι, Μπρόϊα

Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης (40’ Σιόβας), Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης (60’ Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης (83’ Μάνταλος)

Στον πάγκο έμειναν: Διούδης, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Φούντας, Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Κυριακόπουλος και Τζόλης

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)
Βοηθοί: Ίβο Ναντβόρνικ, Τόμας Μοκρούς
Τέταρτος: Μίροσλαβ Ζέλινκα

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ