NBA playoffs: Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Αντετοκουνμπο [vid]

Μοιραστείτε το:

Μετά και την τρίτη ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στα play off του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν πονούσε από τον τραυματισμό του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η εικόνα του όμως μέσα στο ματς, όπου έκανε διαρκώς σχετικούς μορφασμούς, αλλά και το ρεπορτάζ αμέσως μετά, διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Έλληνα γκαρντ-φόργουορντ. Ο ίδιος θέλησε προφανώς να αποφύγει τις δικαιολογίες στις δηλώσεις του μετά την ήττα, αλλά η πραγματικότητα είναι μάλλον διαφορετική.

“Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, λέει ότι ο αστράγαλός του δεν τον ενοχλούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας αισθητά”, έγραψε χαρακτηριστικά γνωστός ρεπόρτερ του NBA.

Οι Χιούστον Ρόκετς έκαναν την έκπληξη

Οι Χιούστον Ρόκετς έκαναν την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας στο NBA, καθώς “διέλυσαν” τους Λος Άντζελες Λέικερς με 112-97. Η ομάδα από το Χιούστον μετά από τη δύσκολη πρόκριση επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και νίκησαν τους Λέικερς, που είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των play off. Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι, με 36 πόντους και 6 ασίστ, ενώ 36 πόντους, ενώ οι Γκόρντον και Ουέστμπρουκ είχαν από 23 και 24 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους, ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 20 πόντους με 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Ντέιβις είχε 25 πόντους με 14 ριμπάουντ, αλλά οι δυο τους ήταν ξανά απελπιστικά μόνοι στο ματς για τους Λέικερς.

Καθοριστικός ο τραυματισμός του Giannis στην αρχή του αγώνα

Οι Μιλγουόκι Μπακς προηγήθηκαν με 12 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά “κατέρρευσαν” στο τέλος και γνώρισαν τρίτη διαδοχική ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ με 115-100, όντας πια ένα “βήμα” μακριά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό στα NBA Play Offs. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε το πόδι του στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται παρά τον πόνο, κι ακόμη κι έτσι, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και απόλυτος πρωταγωνιστής για τα “ελάφια” στο εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο. Οι Χιτ “γύρισαν” μάλιστα το ματς με αυτόν στον πάγκο, αλλά ούτε ο ίδιος κατάφερε να αλλάξει την εικόνα στο τέλος, χάνοντας σημαντικά σουτ, όπως κι οι Λόπεζ και Μίντλετον.

Παρόλα αυτά, τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 τάπες, αλλά και 0/7 τρίποντα. Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπάτλερ με 30 πόντους (14/19 βολές), ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 20 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ