Ζάκυνθος Βρετανοί: Ξέφρενο πάρτι πάνω σε σκάφος [vid]

Μοιραστείτε το:

Αποκαλυπτικές οι εικόνες που δημοσίευσε η Daily Mail, με πάρτι, στο οποίο δεκάδες Βρετανοί τουρίστες διασκεδάζουν, αδιαφορώντας για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Το βίντεο καταγράφει τους νεαρούς να χορεύουν και να αγκαλιάζονται με αγνώστους, κόντρα σε κάθε μέτρο προφύλαξης. Αργότερα, αποβιβαζόμενοι από το σκάφος, συνέχισαν τη βραδιά τους μαζί με εκατοντάδες άλλους στα κλαμπ του νησιού, αλλά και σε beach party.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τζέιμι Ρέιν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, με την επιστροφή του στη Βρετανία. Οι δύο φίλοι του με τους οποίους έκαναν μαζί διακοπές, βγήκαν αρνητικοί στον ιό. Άλλοι επτά φίλοι που είχαν ταξιδέψει στη Ζάκυνθο την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από τον Ρέιν, επίσης διαγνώστηκαν θετικοί.

Ο 20χρονος από το Σίλντον της κομητείας Ντάραμ βρίσκεται τώρα σε καραντίνα στο υπνοδωμάτιό του καθώς ζει με την 77χρονη γιαγιά του. «Ήταν ηλίθιο. Πραγματικά δεν άξιζε. Νιώθω τρελά ένοχος», παραδέχτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας. Ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα, η μητέρα του τού αφήνει φαγητό έξω από την πόρτα του. Και οι γονείς του αναγκάστηκαν να πάρουν 14ήμερη άδεια από τις δουλειές τους, ώστε να αυτοαπομονωθούν.

Όπως λέει ο ίδιος, παρά τις απαγορεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, μαζί με τους άλλους δύο φίλους του, συμπεριφέρονταν σαν να μη συνέβαινε τίποτα: «Προσπαθήσαμε να τα χωρέσουμε όλα σε τέσσερις ημέρες. Νοικιάσαμε σκάφος, πήγαμε σε water park, κάναμε τζετ σκι, περάσαμε εκπληκτικά».

«Δεν ήταν και τόσο αυστηρά. Τα κλαμπ ήταν γεμάτα. Ο κόσμος πήγαινε στις παραλίες μετά γιατί ήθελε να συνεχίσει και υπήρχαν εκεί εκατοντάδες άνθρωποι. Δεν υπήρχε αστυνόμευση. Δεν πίστευα πως ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα εκεί, δεν έπρεπε να μπεις σε καραντίνα. Φαινόταν σαν να μην υπήρχαν τόσα κρούσματα οπότε θεώρησα πως είναι εντάξει. Όμως, προφανώς δεν ήταν. Δεν ήταν ασφαλές. Ο Τζέιμι δεν εμφάνισε συμπτώματα ενώ βρισκόταν στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, επιστρέφοντας στη Βρετανία, έκανε το τεστ – όπως τον είχαν συμβουλεύσει οι συμπατριώτες του που είχαν ήδη επιστρέψει- για να διαπιστωθεί πως είχε κολλήσει. Ο ίδιος συμβουλεύει όσους επιστρέφουν από τη Ζάκυνθο, να κάνουν για προληπτικούς λόγους το τεστ. «Αν δεν ήξερα πως είμαι θετικός, τώρα θα κυκλοφορούσα με τον κορονοϊό» αναφέρει.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ