Superleague Nova: Οριστική συμφωνία των πέντε ομάδων – Υπογράφεται η προκήρυξη

Μοιραστείτε το:

Τηλεοπτική στέγη στη Nova βρήκαν οι πέντε ομάδες που είχαν μείνει χωρίς συμβόλαιο, ως εκ τούτου υπάρχει λύση στο θέμα των τηλεοπτικών της Superleague. Ο λόγος για τους ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Βόλο, Λαμία και τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Nova για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους. Αυτό σημαίνει ότι στη Γενική Συνέλευση που είχε αναβληθεί, θα υπογραφεί τελικά η προκήρυξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ για σήμερα το απόγευμα (19:00) είναι προγραμματισμένη και η κλήρωση.

ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην πλατφόρμα της NOVA κυοφορείται εδώ και μέρες και όλα δείχνουν ότι η διαπραγμάτευση που χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης (ηγήθηκε και του μετώπου των 7 ΠΑΕ στην Λίγκα) οδηγεί σε συμφωνία τις δύο πλευρές. Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «Metrosport» επικαλούμενη χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η νέα διοίκηση της NOVA είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που προβλέπει 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ένα σημαντικό επιπλέον ποσό με την μορφή μπόνους-μέσω επίτευξης αγωνιστικών στόχων- που μπορεί να ανεβάσει αρκετά το συνολικό τίμημα (ακόμη και μέχρι τα 12 εκατομμύρια ευρώ).

Για την ακρίβεια, με βάση την μορφή των μπόνους που περιλαμβάνει η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού, το οικονομικό όφελος για τον ΠΑΟΚ αρχίζει από τα 8 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά αυτό δημιουργεί μία σημαντική διαφορά από τα έσοδα του ΠΑΟΚ TV, ακόμη κι αν η πρόβλεψη για την νέα σεζόν τα θέλει ακόμη μεγαλύτερα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ