Νεϊμάρ κορονοϊός: Θετικός στον covid-19 ο Βραζιλιάνος αστέρας [vid]

[taxopress_postterms id="1"]
Μοιραστείτε το:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της L’Equipe, ο Βραζιλιάνος επιθετικός διαγνώστηκε με κορονοϊό. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ανακοινώσει τρία κρούσματα χωρίς να αναφέρει τα ονόματα των παικτών, με τη γαλλική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό είναι οι Ντι Μαρία, Παρέδες και Νεϊμάρ.

Το δημοσίευμα της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας αναφέρει: “Θετικός στον κορονοϊό ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους τρεις παίκτες της Παρί που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η Παρί επιβεβαίωσε πως υπάρχουν τρία κρούσματα κορονοϊού μετά τα τεστ που έγιναν την Τρίτη (1/9) το πρωί. Σύμφωνα με την ενημέρωση μας αυτοί είναι οι Παρέδες, Ντι Μαρία και Νεϊμάρ. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μπουν σε καραντίνα. Όλοι τους είχαν μόλις επιστρέψει από διακοπές στην Ίμπιζα”.

Λίγα λόγια για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, ή απλώς Νεϊμάρ, (γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1992) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και η θέση του είναι στην επίθεση. Στην ηλικία των 19, κέρδισε το βραβείο ως ποδοσφαιριστής της χρονιάς της Νότιας Αμερικής για το 2011. Το 2011 κέρδισε το βραβείο ΦΙΦΑ Πούσκας.

Εντάχθηκε στη Σάντος το 2003, και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2013. Έκανε το ντεμπούτο του το 2009, ενώ ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς για το 2011 και κέρδισε το Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο σημείωσε 6 γκολ. Ο Νεϊμάρ αγωνίζεται επίσης και με την εθνική Βραζιλίας με την οποία έχει κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016 και το Κόπα Αμέρικα το 2019. Το 2017, πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος. Το 2012, το περιοδικό Σπορτς Προ χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ως τον πιο εμπορεύσιμο αθλητή στον κόσμο.

Στις 3 Αυγούστου 2017, η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή κατέβαλαν στον σύλλογο ποσό ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ από την γαλλική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν, ίσο με τη ρήτρα αποδέσμευσης της σύμβασής του, η οποία αποτελούσε και την ακριβότερη μεταγραφή που είχε γίνει μέχρι τότε. Με συμπαίκτες τους Έντισον Καβάνι και Κιλιάν Εμπαπέ δημιούργησε ένα παραγωγικό τρίο στην επίθεση της ομάδας και σημείωσε 28 τέρματα σε 30 αγώνες την πρώτη του χρονιά.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα: