Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί δέχεται δριμύτατη κριτική – Η απάντηση που δεν… άρεσε στους επικριτές του [vids & pics]

[taxopress_postterms id="1"]
Μοιραστείτε το:

Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Game 1 από τους Μαϊάμι Χιτ (115-104) του Τζίμι Μπάτλερ, με τον σουπερ σταρ των Μαϊάμι να πρωταγωνιστεί, σκοράροντας 40 πόντους. Ωστόσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο post interview ρωτήθηκε γιατί δεν μάρκαρε τον Τζίμι Μπάτλερ και η απάντησή του έχει δεχθεί σκληρή κριτική. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, οι Μπακς στην κανονική διάρκεια, ήταν η καλύτερη ομάδα της Περιφέρειας αν όχι της λίγκας και στα playoffs αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν στα γνωστά του στάνταρ, το Μαϊάμι κατάφερε και πάλι να τον περιορίσει σημαντικά και φαίνεται πως ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Πάντως ο «Greek Freak» δέχεται κριτική, όχι τόσο για την απόδοση του στο Game 1, όσο για την απάντηση που έδωσε σχετικά με την άμυνα. Ρωτήθηκε αν ζήτησε να μαρκάρει τον Τζίμι Μπάτλερ, που έβαλε 40 πόντους και εκείνος ρώτησε τον δημοσιογράφο τι ερώτηση είναι αυτή που του έκανε, ενώ παράλληλα απάντησε πως δεν ζήτησε κάτι τέτοιο.

Έτσι, με δεδομένο ότι πριν από μερικές ημέρες αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός της λίγκας (DPOY), η κριτική που δέχεται η απάντηση του είναι έντονη και αρκετοί έχουν σπεύσει να δηλώσουν πως το προφανές θα ήταν να θέλει ο Γιάννης να «κλειδώσει» τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ο Τζέφερσον έκανε την αρχή στην κριτική, ακολούθησε ο Αϊζάια Τόμας, ο Πέρκινς, ο Τσάνινγκ Φράι, ο Μπεν Γκόλιβερ ήταν μερικοί από εκείνους που έκριναν αρνητικά την απάντηση και βασικά την διάθεση του Γιάννη.

Βέβαια η σειρά είναι μεγάλη και ότι το Game 1 δεν βγήκε στους Μπακς πιθανότατα δεν σημαίνει τίποτα, αλλά όσο ο Γιάννης μαζεύει ατομικούς τίτλους, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η κριτική που δέχεται.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ