ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 2020: «Κλείδωσε» η ημερομηνία του αγώνα [pic]

Μοιραστείτε το:

Σε δύο ημέρες (15-16/9) θα διεξαχθεί η νοκ άουτ (μονός αγώνας) φάση του 3ου προκριματικού γύρου, με τη μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, ΠΑΟΚΜπενφίκα, να ορίζεται για την Τρίτη (15/9) στις 21:00, όπως αναφέρει η πορτογαλική ομάδα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν χιουμοριστικά την κλήρωση που τους βρίσκει απέναντι σε έναν από κάτι παραπάνω από… γνώριμο αντίπαλο, την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. “Η μέρα έχει 24 ώρες, ο ήλιος ανατέλλει το πρωί, το νερό βράζει στους 100 βαθμούς και εμείς παίζουμε με την Μπενφίκα ή τον Άγιαξ κάθε καλοκαίρι”, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

Η απάντηση ήλθε από τον Άγιαξ στον ίδιο χιουμοριστικό τόνο. “Η γη είναι 4,53 δισεκατομμυρίων ετών, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Πάμε ΠΑΟΚ”, ήταν η απάντηση με το χαρακτηριστικό gif από την ομάδα του Άμστερνταμ.

Με τη Μπενφίκα κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Το παιχνίδι θα είναι μονό και θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 15 ή στις 16 Σεπτεμβρίου. Αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της πορτογαλικής ομάδας, τότε θα βρει στα πλέι οφ του Champions League (σε διπλά παιχνίδια) την Κράσνονταρ, για την είσοδο στους ομίλους. Και αυτό λόγω των περιορισμών που έχει βάλει η UEFA (με ομάδες από Ρωσία και Ουκρανία).

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ του Champions League.

Τα άλλα ζευγάρια είναι:

Ντιναμό Κιέβου-Άλκμααρ
Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης

Όσον αφορά την κλήρωση από το μονοπάτι των πρωταθλητών, προέκυψαν τα εξής ζευγάρια:

Φερεντσβάρος-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Καραμπάκ-Μόλντε
Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας
Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ