Πιερία: Ο αστυνομικός σκύλος Minnie μύρισε την κοκαΐνη σε αποσμητικό [vids]

Μοιραστείτε το:

Συνελήφθη την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, το βράδυ, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός, καθώς με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΜΙΝΝΙΕ» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκε να κατέχει κρυμμένη καλά μέσα σε συσκευασία αποσμητικού, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,2 γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο η «ΜΙΝΝΙΕ» είχε εντοπίσει κοκαΐνη σε σπίτι υπόπτου στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι η κοκαΐνη βρισκόταν μέσα σε μεταλλικό «πόδι» του καναπέ, μέσα σε κούφωμα πόρτας ακόμα και μέσα σε τάπερ με ρύζι. Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Η «ΜΙΝΝΙΕ» «έβγαλε λαβράκι»

Τον Απρίλιο του 2020, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο άνδρας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών («Minnie»), εντοπίστηκαν 2 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στους χώρους του σπιτιού συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 42 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου,
  • 156 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, μετασχηματιστές ρεύματος , χρονοδιακόπτες κ.α.).

Κάνναβη κρυμμένη σε κιβώτιο ταχυτήτων

Το 2019 και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, η παρέμβαση της «ΜΙΝΝΙΕ», ήταν καθοριστική για τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης που ήταν κρυμμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων ενός αυτοκινήτου. O θηλυκός σκύλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς σε έλεγχο που έγινε στο όχημα του υπόπτου στο Πεδινό Κιλκίς στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς κατάφερε κατά την έρευνα να εντοπίσει ποσότητα κάνναβης 55,5 γραμμαρίων, η οποία ήταν κρυμμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματός του.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ