Μιλγουόκι Μπακς: «Είμαστε έτοιμοι για θυσίες» [vid]

Μοιραστείτε το:

«Είμαστε έτοιμοι για θυσίες», λένε οι παίχτες των Μιλγούκι Μπακς στο νέο βίντεο που δημοσίευσαν, εξηγώντας με αυτό τον τρόπο ότι κανένα δαχτυλίδι δεν είναι πιο ποθητό από τη δικαίωση, και ότι η δικαιοσύνη για την οποία παλεύουν, αξίζει κάθε ρίσκο.

Η σεζόν του ΝΒΑ θα συνεχιστεί από το Σάββατο, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση των αθλητών την Πέμπτη. Οι παίκτες των Μπακς λίγο πριν την επιστροφή τους υπενθυμίζουν τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν την Τετάρτη να μη βγουν στο γήπεδο, στον προγραμματισμένο πέμπτο αγώνα των πλέι όφ με τους Μάτζικ.

Έτσι δημοσίευσαν βίντεο στα social media στο οποίο υπογραμμίζουν πως όλοι πρέπει να υπερασπίζονται αυτά που πιστεύουν.

«Τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για να δεις την αλλαγή να έρχεται; Είμαστε έτοιμοι για θυσίες. Η ομορφιά αυτής της χώρας είναι η δυνατότητα να υπερασπίζεσαι αυτά που πιστεύεις», αναφέρεται στο βίντεο.

«Είτε συμφωνείς είτε όχι με αυτό που υπερασπίζεται ο κόσμος, πρέπει να δείχνεις σεβασμό όταν κάποιος παίρνει θέση για κάτι και να μην μιλάς απλά γι΄ αυτό, να περνάς σε δράση. Έχεις τη δυνατότητα να υπερασπιστείς αυτά που πιστεύεις. Οι Μιλγουόκι Μπακς αυτό κάνουν τώρα».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ