Λιονέλ Μέσι: Η L’ Equipe αποκαλύπτει ότι έχει επιλέξει την Μάντσεστερ Σίτι

Μοιραστείτε το:

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι, μια μετεγγραφή που κατά πάσα βεβαιότητα θα σπάσει όλα τα κοντέρ. Σύμφωνα με τη γαλλική L’Equipe, ο πατέρας του αργεντινού άσου, Χόρχε Μέσι, μίλησε του ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και τους ενημέρωσε πως ο γιος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι επιδίωκαν να μάθουν τις επιθυμίες του 33χρονου σούπερ σταρ, ωστόσο ο πατέρας του ποδοσφαιριστή θέλησε να τους κόψει τα όνειρα, καθώς έκανε γνωστό πως ο Μέσι έχει επιλέξει τους «πολίτες».

Ο Μέσι έχει μιλήσει ήδη με τον τεχνικό της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του, ενώ έχει επικοινωνήσει και με τον φίλο του, Σέρχιο Αγκουέρο, αναφορικά με τις συνθήκες στην Αγγλία.

 Έτοιμος για «μετωπική» με την Μπαρτσελόνα

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Mundo Deportivo για την υπόθεση Μέσι που έχει συνταράξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ εμφανίζεται έτοιμος να «σπάσει τη σιωπή του» και να αναλύσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία που θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη Τύπου ο Μέσι, αλλά υπολογίζεται ότι θα γίνει πολύ σύντομα προκειμένου να αποκαλύψει τη δική του πλευρά για ο,τι συνέβη μεταξύ αυτού και της διοίκησης.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση αλλά και να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του στην υπόθεση, ζήτησε συνάντηση με τον Μέσι για να γεφυρωθεί το χάσμα που τους χωρίζει. Όμως, ο 33χρονος άσος αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του.

Μέχρι στιγμής, το Sky Sports επιβεβαίωσε τις φήμες για τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα σε Μέσι και Γκουαρντιόλα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο παίκτης φέρεται να του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και ο Ισπανός τεχνικός θέλει την επανασύνδεσή τους.

Η καταλανική εφημερίδα «Sport» δημοσίευσε την οριστική πρόταση της Σίτι στη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μέσι και είναι 100 εκατομμύρια ευρώ και τρεις παίκτες, τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ