Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: Το κανάλι της αναμέτρησης

Μοιραστείτε το:

Ώρα για σέντρα στα μπαράζ που θα κρίνουν ποια ομάδα θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στη Super League 1. Ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, μεταδίδεται απευθείας, από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, στις 20:00. Στην αναμέτρηση μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Super League 1 με τη δεύτερη της Super League 2, Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης διεκδικούν μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Η Ξάνθη επιδιώκει να παραμείνει στη Super League 1, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης να επιστρέψει σ’ αυτήν, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Μπουμπουγιατζής και στο ρεπορτάζ ο Βασίλης Αναστασιάδης.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, αλλά αναβλήθηκε, καθώς στις καθιερωμένες εξετάσεις που γίνονται πριν από τα παιχνίδια, ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Ξάνθη, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή μέλος του προσωπικού. Η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ενώ έχει σφραγιστεί το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο της Ξάνθης, για να απολυμανθεί. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα ώστε να υποβληθούν σε τεστ και τα υπόλοιπα μέλη. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κανονισμό, η αναβολή του αγώνα είναι 48ωρη, διάστημα στο οποίο η ομάδα τίθεται σε καραντίνα και όλα τα μέλη επανεξετάζονται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και μόνο εφόσον είναι όλοι αρνητικοί, θα γίνει το ματς.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ