Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι: Ενημέρωσε επισήμως πως θέλει να φύγει

Μοιραστείτε το:

Σεισμός πολλών Ρίχτερ σημειώθηκε στο διεθνές ποδόσφαιρο. Το επίκεντρο εντοπίζεται στη Βαρκελώνη. Δράστης ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος -σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Αργεντινή- επανέλαβε την επιθυμία του να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αποστέλλοντας επίσημο έγγραφο στη διοίκηση του συλλόγου. Όπως έχει γίνει γνωστό, στην πρώτη του συνάντηση με τον νέο προπονητή των Μπλαουγκράνα, Ρόναλντ Κούμαν, ο Μέσι του γνωστοποίησε την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα που «υπηρετεί» για 20 ολόκληρα χρόνια.

Το πρωί της Τρίτης ήρθε στο φως η αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Αργεντινό υπερπαίκτη.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει πάρει την απόφασή του. Ο Μέσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TyC Sports, έστειλε fax στη διοίκηση της ομάδας, λέγοντας ότι δεν βλέπει το πώς μπορεί να συνεχίσει στην Μπάρτσα- μια είδηση που χαροποιεί ιδιαιτέρως Σίτι και Ίντερ, που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την απόκτησή του. Η επιθυμία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, όπως φαίνεται από την τελευταία κίνησή του, είναι δεδομένη και απομένει το πώς θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο που τον δένει έως το 2021 με τους Καταλανούς.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ